| Pytanie... |
| Autor | Wiadomość |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 Pytanie... |
|
| Witam. Zaczne tak. Masturbuje sie prawie codziennie "prawie" bo nie zawsze tak jest. Nie robie tego pare razy dziennie. Ale postanowilem sobie ze nie bede tego robil przez jak najdluzszy mozliwy czas. Co do porannych erekcji nie mam zastrzezen bo jest nawet przyjemnie, ale po 3 dniach bez walenia nie moge zasnac z powodu erekcji i proboje powstrzymac i zasnac nawet do 2 nad ranem. W tym czasie i nie tlyko w nocy ale również w dzien wycieka mi ejakulat ale w takich ilosciach ze musze zaraz po szkole zmieniac bokserki bo jest mokro. W nocy tak samo. I tu moje pytanie... czy to normalne i czy mozna jakos temu zaradzic. Troche sie wstydze chodzic po szkole jak mi stoji zwlaszcza jak siedze z kolezanka w jednej lawce.
Aha i co do napletka. To lepiej jest jak go jest malo czy jak w stanie erekcji pokrywa caly zoladz? Bo mi nie pokrywa a chcial bym zeby tak bylo Pozdro! | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 |
|
| jeśli w czasie wzwodu nie zakrywa całego to jest ok, gorzej jakby zakrywało.
A co do tego sączenia sie, troche to dziwne. ile masz lat?? | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 |
|
| | 16 mam lat ;p może przez to... ;p pożyjemy zobaczymy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |