| Pierwsze dwa tygodnie po operacji | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | ryuk123x   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   Pierwsze dwa tygodnie po operacji |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam. Jestem drugi dzień po operacji obcięcia napletka. Nie wiem, czy to normalne, mój penis jest opuchnięty i cały fioletowy - trochę nawet się boję tego wyglądu, nie mam pojęcia czy jest to prawidłowe. Czy ktoś z ludzi po operacji może mi to wyjaśnić ? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | matteusz   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |   
 |                                              | Proponuje dodać foto |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ryuk123x   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 |   
 |                                              | Mam już zdjęcia, miałem wysłać już je, ale doszedłem do wniosku, że wolę pisać PW z tymi, który okażą odrobinę zainteresowania moim problemem. :) |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | jjjjjjj   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 18 Lis, 2008 |   
 |                                              | ile juz jesyes po operacji? jak to teraz wyglada jest lepiej? i gdzie to robiles? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |