Czerwone krostki - mieczak zakazny? |
Autor | Wiadomość |
maxss Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 9 Skąd: hohoho | Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 Czerwone krostki - mieczak zakazny? |
|
| Witam, po kilku stosunkach z moja dziewczyna na moim podbrzuszu pojawilo sie podraznienie tnz. zrobila sie czerwona skora i troche pieklo. Podejrzewam, ze ow podraznienie zrobilo sie pod wplywem dotyku dosc szorstkich wloskow lonowych, ktore ona wtedy miala (jak to zwykle bywa kiedy odrosna po goleniu i sa krociutkie). Niestety po paru dniach zrobily sie z tego czerwone krostki, ktore do dnia dzisiejszego nie zeszly (ponad 2 tyg). Na poczatku bylo ich wiecej i roprzestrzenily sie troche na penisa, wiekszosc z penisa zeszlo, jednak na podbrzuszu wciaz sa. Nie bola nie swedza, ale brzydko to wyglada i chce sie tego poznyc. Dodam ze po tych kilku stosunkach, moja dziewczyna miala problem i dostala zapalenia pecherza, byla u ginekologa przepisal antybiotyk i juz jest ok, powiedzial rowniez, ze zpalenie pecherza nie powstaje od seksu. Jednak w sieci wyczytalem, ze od zbyt duzej ilosci zblizen naraz mozna sie tego nabawic... Moze to ma jakis zwiazek z moimi krostami. Dodaje zdjecia i prosze o pomoc, czym to smarowac zeby zeszlo i co to jest?
http://img56.imageshack.u...41400494pu1.jpg
http://img60.imageshack.u...87142542mw0.jpg
http://img60.imageshack.u...18953883ac0.jpg | | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 |
|
| maxss napisał/a: | Jednak w sieci wyczytalem, ze od zbyt duzej ilosci zblizen naraz mozna sie tego nabawic. |
To chyba jakiś żart.
Co do krostek to proponuję Tobie zgłosić się do dermatologa. Nie wygląda to na zwykłe potówki bądź pospolite pryszcze. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 |
|
| mi to wygląda na owrzodzenie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ks94 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 32 Skąd: NOwA HuutA | Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 |
|
| może to jest jakieś poważniejsze podrażnienie skóry?
nie wiem nie jestem specjalistą i popieram BASF udaj sie do lekarza | |
| |
 |
Molek Wiek: 42 Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 7 Skąd: poland | Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 |
|
| Witam
Maxss miałem identyczną sytuacje i identyczne objawy. Moja dziewczyna podrażniła mnie swoimi króciutkimi włoskami. Po dwóch dniach wyskoczyły mi takie same kropeczki z tym że było ich troszke mniej i zajmowały mniej wiecej obszar włosów łonowych. Zeszły po ponad dwóch tygodniach.
Ma ktos jakieś sugestie co to moze być? | |
| |
 |
maxss Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 9 Skąd: hohoho | |
| |
 |
Molek Wiek: 42 Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 7 Skąd: poland | Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 |
|
| Wątpie żeby to był ten mięczak zakaźny. To u mnie było takie same jak u ciebie i wygląda to zupełnie inaczej niz na tych zdjęciach które zalinkowałeś. Jest mniejsze, nie ma dołka na środku i wewnatrz nie ma stałej kaszkowatej grudki tylko zwykła płynna biała zawartość jak w syfkach. Ja myślałem że to jakaś łagodna opryszczka i smarowałem to maścią antywirusową Herpex. Na początku nie dawała efektów bo mimo wszystko powstawały nowe krostki ale potem po ponad tygodniu zaczęły stopować i znikać a po 3 tygodniach nie było śladu. Tak że to musi być jeszcze cos innego bo objawowo nie pasuje do ani opryszczki(brak świądu, pieczenia i strupków) ani do tego mięczka zakaźnego. Chyba że to bardzo łagodna wersja któregoś z powyższych | |
| |
 |
maxss Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 9 Skąd: hohoho | Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 |
|
| Ja stawiam na mieczniaka, wyglada to bardzo podobnie. Jesli ktos ma jakies sugestie i rady to bede wdzieczny. | |
| |
 |
|