| nieśmiałość |
| Autor | Wiadomość |
nie_powiem Dołączył: 16 Gru 2007 Posty: 16 Skąd: nie powiem | Wysłany: Sob 08 Lis, 2008 nieśmiałość |
|
| Jak pokonać nieśmiałość w stosunku do dziewczyn?
Nie chodzi mi tu o stosunek, tylko o normalne rozmawianie i spotykanie różnych dziewczyn | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 |
|
| Jeżeli masz jakąś dobra koleżankę, to potrenuj na niej
Musisz sobie uświadomić, że dziewczyna też tak samo jak ty robi kupę, że nie ma się czego bać | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
TombRaider Wiek: 30 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 |
|
| "robi kupe"
Alex świetny przykład, BRAWO ! | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 |
|
| | Mam pomysł Jak pokonać nieśmiałość w stosunku do dziewczyn... Zostań gejem, a będziesz miał o jedno zmartwienie mniej xD Hehe.. Pozdr. | |
| |
 |
skutin 
Wiek: 38 Dołączył: 30 Paź 2008 Posty: 17 Skąd: wrozlaw/łużyce | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| | daniel napisał/a: | | Mam pomysł Jak pokonać nieśmiałość w stosunku do dziewczyn... Zostań gejem, a będziesz miał o jedno zmartwienie mniej xD Hehe.. Pozdr. |
fakt..:) ale pojawia się kilka problemów więcej, więc nie próbuj:) | _________________ jak to mówią: bla bla bla | |
| |
 |
| |