bardzo wazne pytanie tym razem nie o facetow,pomocy |
Autor | Wiadomość |
student22 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 12 | Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 bardzo wazne pytanie tym razem nie o facetow,pomocy |
|
| mam takie pytanko, czy mozna stracic dziewictwo poprzez wlozenie palca do pochwy ?? moja znajoma mi mowila ze chlopak jej wlozyl to poczula ogromny bol, a pozniej zobaczyla krew, czy mogla jej przerwac sie blona?? napiszcie prosze ze to nie blona | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 |
|
| niemusiała być błona, koleś miał długiego pazura zachaczył macice i zrobił ranke, a z ranki wyciekła krew i ot co | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 |
|
| matteusz napisał/a: | niemusiała być błona, koleś miał długiego pazura zachaczył macice i zrobił ranke, a z ranki wyciekła krew i ot co |
Nie przesadzaj nie tak łatwo palcem dostać do macicy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
student22 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 12 | Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 |
|
| czyli jest jakas szansa ze to nie byla blona? bo jak nawet wsadzil te 2-3cm palca to mogl ja przerwac bo blona jest chyba na takiej glebokosci | |
| |
 |
ks94 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 32 Skąd: NOwA HuutA | Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 |
|
| a takie małe pytanko
jakie to ma znaczenie czy to była błona czy nie ? | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 26 Paź, 2008 |
|
| Jakie ma znaczenie? Koleżanka chce się masturbować, ale boi się o przebicie błony
Myślę, że jak będziesz ostrożna to nie przebijesz. | |
| |
 |
nie_powiem Dołączył: 16 Gru 2007 Posty: 16 Skąd: nie powiem | Wysłany: Sob 08 Lis, 2008 |
|
| stracenie dziewictwa to nie jest to samo co przerwanie błony, słyszałeś o psychologicznym aspekcie tego? | |
| |
 |
|