Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pewien dziwny problem
Autor Wiadomość
Gontar 

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008   pewien dziwny problem

Witam mam 17lat i mam pewnien problem moze i nie typowy ale troche sie martwie.. moj problem polega na tym że moj penis w czasie spoczynku ma zalozona skore nie widac zoledzia dopiero kiedy ja pociagne w dol moge ja zdjac. czy to normalne, powinienem chodzic z zdjeta skorka czy tak jak teraz, a i jeszcze jedno pytanie podczas np stosunku badz masturbacji jak moj penis jest w zwodzie skorka sama mi nie zchodzi tylko dopiero jak ja zdejme to normalne??

HOTEST 

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008   

Masz poprostu dłuższy napletek. Niektórzy faceci mają penisa bez napletka (po obrzezaniu) a niektórzy mają napletek krótszy. Odzwierciedla się to w widoku żołędzi. W spoczynku może być lekko zasłonięta albo całkiem widoczna. Ci, którzy mają napletek krótszy, podczas wzwodu penisa napletek sam się zsuwa i odsłania to co ma odsłonić :)
A niektórzy sami muszą go zsunąć aby żołędź wyszła :)
Ja osobiście tak mam i nie sprawiq mi to problemu :)
Wszystko jest ok.
Pozdro

Goffery 

Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

hmmm... ja naprzyklad tez mam zaslonięty ale nie wyobrażam sobie że mogl bym miec odsloniety, nie wiem czy to normalne ale doknięcie tego żołędzia jest raczej bolesne, moze to za duze słowo ale nie wiem mnie to troszke boli to normalne? bo ten zołędź jest taki suchy...

penis.com.pl
orgasm contol
matteusz 

Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

Zchcią bym to zobaczył, kopsnij kilka fotek na forum

Goffery 

Wysłany: Czw 09 Paź, 2008   

to do mnie?? narazie nie moge ale za kilka dni moze

piotr5665 

Wysłany: Sob 08 Lis, 2008   

nie martw się GONTAR ja też tak mam jak chłopaki powyżej xD mnie to również nie przeszkadza...a żołędź odsłonięty? to nie dla mnie...to jest takie dziwne uczucie jakby Twój penis suszył sie na słońcuy może to nie dobry przykład ale takie dziwne uczucie.
poZZdro =)

Odpowiedz do tematu