Różne części ciała a rozmiar penisa |
Autor | Wiadomość |
xyan Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 2 | Wysłany: Wto 04 Lis, 2008 |
|
| Xardas napisał/a: | Ja z własnego doświadczenia wiem bo wielu kumpli się o to pytałem. U mnie jest podobnie. Mam identyczną długość członka jak odległość między czubkami kciuka i palca wskazującego w maksymalnej rozwartości. Mam nadzieje że wszyscywiędzą o co mi chodzi. Moi koledzy też mają identyczną długość (około 10 pytałem i wszyscy są zgodni). Może to i przypadek, może zbieg okoliczności ale nie raz już się spotkałem z tym stereotypem/mitem. |
ja też gadałem z kumplami na ten temat, jeden nawet mówił, że czytał o tym w gazecie. Tylko żeby uobiektywnić porównania - chodzi o kąt prosty, bo maksymalne rozwarcie między palcami u różnych osób może być różne... No w każdym razie u mnie i paru moich znajomych to się zgadza :-] | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 05 Lis, 2008 |
|
| hehe zgadza się | |
| |
 |
coco0n_16 Dołączył: 17 Lis 2008 Posty: 5 Skąd: stąd | Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 |
|
| U mnie rozwartosc palcow to jakies 19 cm (mam dosyc dlugie), a penis ma jakies 15 cm Wiec cos nie bardzo Ale mam dopiero 16 lat, pewnie jeszcze urosnie ^^ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 |
|
| matteusz,
patrząc na moje wargi to powinienem mieć chyba z 25 cm | |
| |
 |
adonius Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 |
|
| Hihi... z tymi wargami to się u murzynów sprawdza Ja sam mam duże wargi a penis przeciętny. A z tymi palcami to też mam większą odległość chyba o centymetr czy dwa od penisa. | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 |
|
| helloł, człowiek powinien byc proporcjonalny a nie zeby np penis byl wiekszy niz stopy. to wszystko jest wymyslone porzaadnie%% | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
krakowiaczek,ja 
Wiek: 34 Dołączył: 12 Sty 2009 Posty: 16 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 13 Sty, 2009 |
|
| eeee heheheheeee stopki mam 44,5
w rozstawie palców miedzy kciukiem a palcem wskazującym mam odległość 22cm. jestem wysoki , atletyczna budowa ciala i korzonek do 18cm. wiec bzdury jak zwykle z takimi mitami. | _________________ ciekawosc ludzka niezna granic
jak ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia prosze pisac na pw !
aha i nietruc ze błędy robie ... staram sie | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Ja mam b. duży nos, b. duże stopy a penis średni/średnio większy | |
| |
 |
facet1989 
Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 46 Skąd: kraków | Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 |
|
| wczoraj widziałem w TV, że żadne badania nie wykazały jakoby budowa ciała wskazywała na wielkość ... | _________________ Wygodna i najtańsza na rynku oferta zakupu prenumeraty gazet i czasopism
 | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Nie 03 Maj, 2009 |
|
| Głupie stereotypy, nic więcej | |
| |
 |
|