Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     DEpilacja laserowa penisa!!!
Autor Wiadomość
Warkastrong 

Wysłany: Nie 19 Paź, 2008   DEpilacja laserowa penisa!!!

Witam,

na samym czybku penisa rosnie kilka wloskow i zastanawiam sie nad depilacja laserowa. czy ktos juz z tej opcji korzystal?

PS. Duzo jest roznych tematow i odpowiedzi,ale nie ma nic konkretnego. Tak samo jak golenie. Ok, ale czy one odrastaja tak samo jak na twarzy, robiac sie twardsze? Jesli tak to nie bedzie to za mile dla partnerki, jesli mnie "zaskoczy". Po za tym chyba nikt sie nie umawia na sex, czesciej jest on spontaniczny, dlatego pomyslalm o depilacji laserowej.

Pozdr.

BASF 

Wysłany: Nie 19 Paź, 2008   

Zamiast laserowo usunąć proponuję wziąść pęsetę i samemu je wyrwać skoro mówisz zę jest ich kilka. Wyrwiesz je z cebulką i będzie OK. Wiem, że będzie to nieprzyjemne ale na pewno bardziej komfortowo niż robierać się przed lekarzem.

Warkastrong 

NIby bedzie bardziej komfortowo, ale co jesli nie wyrwe z cebulkami?? po za tym az tak sie nie krepuje, a na dodatek mozna podskoczyc do innego miasta:).

Poprostu jestem ciekawy czy ktos juz korzystal, z tego typu depilacji. Moze i nie jest ona modna w naszym kraju, ale czytajac zagraniczne posty, jest to cos normalnego. Zamiast uzywac kremow, golarek, itp. Identycznie robia kobiety.

penis.com.pl
tabletki penilarge
BASF 

Warkastrong napisał/a:
ale co jesli nie wyrwe z cebulkami

To jak odrośnie to wyrwiesz go ra jescze. Tanio i bez kłopotu.

niusia89 

BASF napisał/a:
Zamiast laserowo usunąć proponuję wziąść pęsetę i samemu je wyrwać skoro mówisz zę jest ich kilka. Wyrwiesz je z cebulką i będzie OK. Wiem, że będzie to nieprzyjemne ale na pewno bardziej komfortowo niż robierać się przed lekarzem.

Takie pojedyncze włoski zawsze ale to zawsze trzeba usuwać wcześniej konsultując to z lekarzem i nie jest to wcale jakiś mój żart !!! To są zmiany typu pieprzyk itd. Nie wolno tego samemu rozdrapywać ani usuwać. BASF chcesz go ubić ?

fisz1 

Wysłany: Wto 21 Paź, 2008   

Tysiące (o ile nie miliony) kobiet codziennie depiluje sobie nogi wyrywając przy tym całą masę włosków i jakoś żadna nie idzie z tego powodu do piachu:P Nie mówiąc już o zabiegach wyrywania brwi czy włosów z nosa, jesteś pewien że coś Ci się nie pomyliło?

ks94 

ale wedlug mnie ssamo wyrywanie wlosow z penisa nie jest zbyt przyjemne a depilacja laserowa podobno jest bezbolesna...
ale jeszcze pozostaje kwestia funduszy i straty czasu...
:) :)

Warkastrong 

Co do wyrywania i komplikacji z tego powodu, to ciezko to pojac, bo tak jak posty wyzej, kobiety robia to na codzien!!!

Jezeli natomiast chodzi o czas i koszt depilacji laserowej, to jest to w granicach 400 zl i trwa oklo 15 minut. Moze i duzo, ale z drugiej strony, nie robi sie tego codziennie, ani co tydzien, ani co miesiac. W odpowiedzi z kilku klinik wynikia, iz jest to jednorazowy zabieg, ktory moze byc powtorzony po kilku latach,ale niekoniecznie. I jesli brac pod uwage, wyrywanie penseta, np, co tydzien, to wolalbym jednorazowy zabieg, raz na kilka lat.

Ale moje pytanie pozostaje dalej bez odpowiedzi. Jesli jest ktos , kto juz korzystal z w/w zabiegu i moze polecic spawdzona klinike, to prosze o informacje.

Dzieki i milego dnia

Odpowiedz do tematu