Nie jestem pewien... |
Autor | Wiadomość |
Kazek Wiek: 30 Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 3 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 26 Wrz, 2008 Nie jestem pewien... |
|
| Wydaje mi sie, ze mam stulejke. Podczas gdy moj penis jest w stanie spoczynku napletek nie jest przed zoledziem ale jest na. Czytalem na innych servisach, ze to moze byc stulejka (miedzy innymi na ponton.org.pl). Ale teraz nie jestem pewien poniewaz gdy probowalem sciagnac napletek z zaledzia prawie nic nie czulem. Czy to jest stulejka? Czy moge po prostu starac sie sciagnac skore z zoledzia? Jesli tak, to czemu odrazu nie jest sciagnieta? Czy mam zamiescic jakies zdiecie?
Prosze o pomoc
Kazek, 15 | |
| |
 |
kacperos182 Wiek: 34 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 26 Wrz, 2008 |
|
| Zamieść jakieś zdjęcia, będzie łatwiej ocenić. Raczej nie jest to stulejka - skoro możesz spokojnie ściągnąć napletek i widać "główkę" to jest OK. A to, że napletek zakrywa główkę to jest OK, po prostu sam musisz sobie go ściągać. | |
| |
 |
Kazek Wiek: 30 Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 3 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 27 Wrz, 2008 |
|
| Dzieki wielkie za odpowiedz. Postaram sie sciagnac jak to nic nie da dodam zdjecia. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| Dodaj zdjęcia tak ciężko cos powiedzieć | |
| |
 |
|