| Pytanka |
| Autor | Wiadomość |
matekkkk 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 26 Skąd: Prudnik | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 Pytanka |
|
| Nie jeste obeznany w tych sprawach ale to się chya nie liczy. Moje pytanka:
1. czy 16cm zadowoli panne czy nie?
2. Jak sie mierzy odwód
3. Czy za krótki napletek przeszkadza w sexie?
4. Czy 16,5cm w wieku 15 lat to dobrze?
Thx z góry | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| Odpowiedziałem ci na pytania pod postem zamieszczonym w innym temacie...
Pozdrawiam | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| ad.1 no jasne ze tak, nie liczy sie wielkość tylko jakość.
ad.2 normalnie np. za pomoca centymetra, tak samo jak obw. pasa, to tak samo obw. penisa
ad.3 za krotki napletek czy wiezadełko??
ad.4 bardzo dobrze, wielu dorosłych facetów ma takiego. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
matekkkk 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 26 Skąd: Prudnik | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| | aaa to juz inna sprawa, mozna uprawiac seks z zakrotkim więzadełkiem, ale do czasu az sie nie zerwie. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
matekkkk 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 26 Skąd: Prudnik | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| | A jak się zerwie to co? jakieś problemy czy tylko pare tygodni gojenia? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| w sumie bez problemu, ale moze byc troche bolesne, a dwa to gojenie, moze poprostu lepiej usunąc je operacyjnie(jeden ruch skalpelem) i ulga na cale zycie | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
matekkkk 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 26 Skąd: Prudnik | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| | tak jeden ruch skalperem ale jak by to powiedziec moi rodzice są dziwni i wątpe żeby się zgodzili na takie coś ;/ a jest możliwość pujścia samemu do urologa i umuwienia się na taki zabieg? a mozę wykonają taki zabieg w szpitalu ? | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 |
|
|
Jeśli ono za krótkie to bardzo nie wiele i bez problemu będziesz mógł uprawiać sex. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 11 Paź, 2008 |
|
| | a podrugie, mozna to rozciągnac domowymi sposobami. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
matekkkk 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 26 Skąd: Prudnik | Wysłany: Sob 11 Paź, 2008 |
|
| | A jakie są te domowe spospby wlenie;D?? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 12 Paź, 2008 |
|
| | matekkkk napisał/a: | | A jakie są te domowe spospby wlenie;D?? |
Mozna to i tak nzawac ale poprostu masturbacja w cieplej wodzie, tylko nic na siłe. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Sipo Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 12 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Sro 15 Paź, 2008 |
|
| | Cytat: | | ale poprostu masturbacja w cieplej wodzie, tylko nic na siłe | można prosić o rozwinięcie tematu domowego rozciągania wędzidełka? szukałem na forum, ale nie znalazłem (pewnie taki temat był, ale kiepski ze mnie szukacz:-) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 |
|
| | Sipo napisał/a: | | Cytat: | | ale poprostu masturbacja w cieplej wodzie, tylko nic na siłe | można prosić o rozwinięcie tematu domowego rozciągania wędzidełka? |
ale w powyzszym zdaniu chyba wszystko zostało powiedziane i to dość łopatologicznie | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Sipo Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 12 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 |
|
| aha, dzięki, myślałem, że może znasz jeszcze inne sposoby | |
| |
 |
| |