Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem z erekcja, pomocy
Autor Wiadomość
dario30 

Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008   problem z erekcja, pomocy

witam.
ma problem z erekcja od 1.5 roku, tzn. raz jest dobrze, raz jest zle. pare lat temu bralem dece 10 strzalow i nie odblokowalem sie bo mieszkam w anglii od 4 lat i nie miale dostepu do odblokow. zrobilem to dopiero po jakims czasie, bralem clomid. bylem z tym u lekarza, przepisal mi undestor. bralem to przez 4 miesiace i wszystko wrocilo do normy, ale jakis czas temu problem znowu powrocil. nie wiem co robic. prosze o jakas pomoc bo na angielskich lekarzy nie ma co liczyc.
dzieki

BASF 

Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008   

To odwiedź polskich lekarzy.

Bartollo 

Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008   

Najlepiej to idź do polskiego lekarza. Albo poczytaj sobie na internecie o takich środkach jak penigra i Permen. Z tego co wiem, to ten drugi jest lepszy, więcej jest chyba pozytywnych opinii na jego temat. Poza tym jest ziołowy więc wiesz, zero skutków ubocznych. Musisz szybko działaś bo 1,5 roku to bardzo długo!

penis.com.pl
tabletki penilarge
lutek777 

Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008   

dario mam pytanko,co znaczy odblokowac sie i ze nie miałes dostepu do odbloku.Ja wyjechałem do anglii i mam problemy z erekcja, nie wiem czy to przypadek ze wyjechałem za granice a tu takie problemy mam. A byłem u lekarza i powiedział mi ze zablokowałem sie, przepisał mi tabletki levitre troche pomogły ale jeszce nie jest tak jak kiedys było.Jak sie mam odblokowac???? co mam robic??
Znasz moze jakies dabletki ktore bymi pomogły tylko bez recepty bo tez nie chce sie wybierac do angielskiego lekarza (bylem 2 razy i powiedział mi ze wszystko w swojm czasie wroci do normy.

Bartollo 

Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008   

tak jak napisałem wyżej, wydaje mi się, że trzeba by spróbować penigry, lub bardziej Permenu, to nie jest na receptę, ziołowe tabletki, bierze się 8 tygodni. Może w tym kierunku trzeba iść

[ Dodano: Sro 17 Wrz, 2008 ]
Lutek tak sobie jeszcze pomyślałem, te tabletki możesz sobie nawet zamówić przez internet. Napisz co tam u Ciebie słychać, jak się czujesz i czy się na coś już zdecydowałeś?

lutek777 

Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008   

Tabletek penigry i permenu tu nie kupie musze chyba zamowic przez internet,bylem w aptece i kupilem HORNY GOAT WEED krople ziolowe tylko to w aptece było w tym kierunku.A jeszcze mam takie pytanie czemu moj penis stal sie bardziej elastyczny [niedokrwiony jest kata opcja] w stanie wiotkim jest gietki,sa jakies leki zeby był bardziej elastyczny w stanie spoczynku?
Czym moze to byc spowodowane ?
AHA jak kupuje przez internet tabletki to jestem na cos narazony ze nie otrzymam towaru jakiego zamowiłem [podrobki czy inne tabletki] ???

BASF 

Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008   

lutek777 napisał/a:
AHA jak kupuje przez internet tabletki to jestem na cos narazony ze nie otrzymam towaru jakiego zamowiłem [podrobki czy inne tabletki] ???

Oczywiście jest to jak najbardziej możliwe. Kupuj tylko od renomowanych sprzedawców a nie od pana Henia.

popek55 

Wysłany: Czw 18 Wrz, 2008   

widzę, że na tym forum jest więcej osób z takim problemem jak mój niż myślałem...
z jednej strony cieszę się, że nie jestem sam, ale z drugiej bardzo wszystkim i sobie też współczuję.
Co do zamawiania przez internet, to ja wiele rzeczy zamawiałem i wszystko było w porzadku. A ile kosztują ten permen i penigra przez internet a ile w aptece? są jakieś znaczące różnice?

Bartollo 

Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008   

jeżeli kupujesz od zaufanych sprzedawców, to nie ma możliwości przekrętu. Permen kosztuje około 37 zł natomiast penigra 30. Z tym, że mnie się wydaje, że warto zapłacić więcej a być pewnym efektów.

popek55 

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008   

byłem w aptece i potwierdzam, Permen kosztował 36 zł a penigra 31 zł. Ja jeszcze nie kupiłem, ale pewnie niedługo będę musiał.

Bartollo 

Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008   

tak no te suplementy nie są drogie, wydaje mi sie, że w sumie na każda kieszeń.

popek55 

Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008   

Ciekawi mnie tylko czy im droższy produkt tym lepszy? permen jest lepszy od penigry skoro jest droższy?

Bartollo 

Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008   

cóż, nie zawsze tak jest, że jeżeli coś jest droższe to musi być lepsze, ale często tak jest, bo po prostu składniki są droższe. Tak np. w permenie są praktycznie same zioła, a to wiadomo kosztuje. Chociaż te suplementy i tak nie są drogie.

penis.com.pl
penilarge krem
dario30 

Wysłany: Pią 03 Paź, 2008   

Panowie jestem od miesiaca w trakcie kuracji. Biore tribulus terrestris, l-arginine i ZMA i musze sie przyznac ze efekty sa rewelacyjne. Polecam wszystkim. Pozdro

popek55 

Wysłany: Czw 09 Paź, 2008   

moja kuracja tez póki co przebiega bez zarzutów. bardzo dobrze się czuję, rzuciłem palenie, mniej piję alkoholu.

Odpowiedz do tematu