Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem z erekcją
Autor Wiadomość
popek55 

Wysłany: Pią 03 Paź, 2008   

no i kupiłem. Żona się na mnie obraziła, że bez wiedzy lekarza, ale kupiłem sobie te tabletki. Zaczynam dzisiaj kurację. Za 8 tygodni mam nadzije być już sprawnym facetem.

Bartollo 

Wysłany: Wto 07 Paź, 2008   

pewnie przeczytałeś sobie ulotkę, ale tak na wszelki wypadek...
nie powinieneś palić papierosów i pić (zbyt dużych ilości) alkoholu,
musisz pamiętać o odpowiedniej diecie (nie jeść za tłusto)
ćwiczenia,ćwiczenia, ćwiczenia i zdrowy tryb życia!
Powodzenia!

amadeus

Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

Też mam podobne problemy ze wzwodem, ale moja żona jest w podobnym wieku co ja. Jednak mimo takiego wieku, nagle zyskała więcej ochoty na seks. I tu właśnie pojawia się problem, bo mi nie zawsze chce stawać. Rozumiem to, że wiek daje znać o sobie, ale też chciałbym skorzystać z jakiś aptecznych specyfików. Nie chodzi mi o viagrę, tylko o coś łagodnego dla organizmu. Być może ten Permen jest dobry, ale znam go tylko z reklamy TV.

penis.com.pl
bathmate
popek55 

Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

amadeus doskonale Cie rozumiem... wiem co czujesz i bardzo Ci współczuje, że musisz przez to przechodzić. Też myślałem na początku, ze to tylko wina wieku no ale jednak nie jesteśmy jeszcze tacy starzy, więc przyczyna musi być inna. Ja podejrzewam, że u mnie to palenie, picie alkoholu i stres. Co do tych tabletek ziołowych, to jak wiesz, ja je kupiłem na własną rękę, nie radziłem się specjalisty. Myślę, że ta kuracja mi wystarczy, ale póki co to za króto biorę żebym mógł za bardzo chwalić.

Bartollo 

Wysłany: Czw 09 Paź, 2008   

jeżeli w ogóle Ci pomoże. Wiesz, że te ziołowe tabletki działają w wypadku kiedy facet po prostu "zaniemógł"... a co jeżeli dolega Ci coś poważniejszego?? Na raka ziółka nie działają! oczywiście życzę Ci żebyś z kuracji był jak najbardziej zadowolony, ale popełniłeś błąd rezygnując z wizyty u specjalisty!

popek55 

Wysłany: Czw 09 Paź, 2008   

mam stresującą pracę, dużo przy tym paliłem papierosów, zapewne to jest przyczyną "zaniku" natomiast biorę permen regularnie, staram się nawet o tej samej porze także wierzę, że to wystarczy

amadeus

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008   

Odnośnie rzucenia palenia to zrobiłem to już 14 lat temu! Wracając jednak do tematu, to chciałbym aby ktoś mi polecił jakiś specyfik, ale nie w postaci tabletek, bo to niszczy wątrobę. Mógłbym to być jakiś krem, np. Erekta, albo coś podobnego, co działa bezpośrednio na penisa.
Zaryzykowałbym nawet kupno tej Erekty, ale trudno to zrobić wysyłkowo, bo żona cały czas jest w domu. :( Mimo wszystko jest to dla mnie krępujące. :?

popek55 

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008   

nie no, żonie to musisz powiedzieć... nie da rady inaczej. Przed nią nie musisz się wstydzić. Mnie moja nawet czasem przypomina że mam wziąć tabletkę bo ja jestem zapracowany i nie pamietam....
w każdym bądź razie ja permen kupuje w aptece, wole iść i od razu dostać zakup do ręki.

amadeus

Wysłany: Sro 15 Paź, 2008   

Nie mogę (tak jak Ty) iść tak po prostu do apteki, bo mieszkam w małym mieście, że trudno by mi było zachować w tej kwestii anonimowość. Sprzedające tam panie mogą się czasem naśmiewać, albo pokazywać potem mnie palcem na ulicy. Zakupy przez internet są pod tym względem bardziej dyskretne.

Bartollo 

Wysłany: Pią 17 Paź, 2008   

no fakt, jeżeli mieszkasz w mniejszej miejscowości i nie chcesz żeby Cię wytykali palcami to zamów lepiej tabletki przez internet. Natomiast niepokojące jest to, że trzeba się takich rzeczy wstydzić. To normalny problem, który może dopaść każdego faceta. ale Amadeus nie przejmuj się, permen zamawiany przez net jest jeszcze tańszy niż w aptece

popek55 

Wysłany: Pon 20 Paź, 2008   

albo mi się wydaje, albo ja już moge odnotować pierwszy sukces z tymi tabletkami...
mam wrażenie, że dziś powoli zaczął mi stawać! wspaniale przez chwile się poczułem. Dostałem skrzydeł i coraz bardziej wierzę w tą kurację!

Bartollo 

Wysłany: Pon 20 Paź, 2008   

w takim razie przyjmij moje gratulacje. wygląda na to, że wzwodu faktycznie nie miałeś przez stres. myślę, że kuracja wystarczy i już wkrótce odniesiesz jeszcze większy sukces. tylko żebyś nic teraz nie "schrzanił"!

hitklift 

Wysłany: Czw 23 Paź, 2008   

popek55 tabletki mają tutaj pewnie też wpływ na erekcję ale nastawienie psychiczne tę ma ogromne znaczenie , większość naszych problemów niestety jest zakodowanych w naszej psychice , wiem bo sam też tak mam czasami

penis.com.pl
orgasm contol
popek55 

Wysłany: Czw 23 Paź, 2008   

No wiadomo, biorę tabletki ale też uważam na odpowiednią dietę. No i przede wszystkim staram się nie stresować. Psychika odgrywa bardzo ważną rolę w całej kuracji. Widziałem wczoraj reklamę permenu, dodają teraz do niego nakładke wibracyjną, idę sobie kupić, wypróbuję i dam znac jak było ;)

Bartollo 

Wysłany: Wto 28 Paź, 2008   

hmmm nakładka wibracyjna... ciekawy sposób na umilenie sobie życia erotycznego ;) sam może kiedyś się skuszę. a ile kosztuje permen z taką nakładką?? dużo jest droższy niż normalnie?? w ogóle ile teraz kosztuje bo się nie orientuję

Odpowiedz do tematu