Skutki uboczne, efekty |
Autor | Wiadomość |
rob-net Wiek: 44 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 3 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 Skutki uboczne, efekty |
|
| 1. Czy cwiczenie 'jelq' moze wplynac negatywnie na zyly na penisie?
Jesli ktos ma jakies skutki uboczne cwiczen to prosze pisac, jesli nie ma to jakie sa efekty cwiczen. | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 |
|
| wioec skutkow ubocznych jako takich nie ma, ale cwiczenia trzeba wykonywac z umiarem tzn. nie przeginac na poczatku z sila i dlugoscia treningu bo moga wystapic przekrwienia i siniaki, a co do zyl to przynajmniej w moim przypadku znacznie sie uwidocznily i to chyba tyle ;p | |
| |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 |
|
| ja cwicze rozciaganie penisa po kapieli , do tego dokladam krem largo. na co dzien jak chodze po dobu to zaciskam na penisie gumke do wlosow.. penis zachouje w sobeio krew a byle wzwod (jakas panienka w tv) powoduje ze krew naplywa i odplywa bardzo wolno w zwiazku z czym penis dluzej jest napompowany i roziagniety.. dzieki temu stal sie grubszy, nieco dluzszy i rozniez sporo zyl sie pojawilo (zyly wygladaja normalnie i zdrowo wiec nie ma powodow do obaw) a za to jak penis stanie to uuu.. kobieta ma lepsze doznnia przez to ze penis jest zylami okrecony | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sakreble Dołączył: 06 Sty 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pią 30 Lis, 2007 |
|
| jak mozesz trzymac tak dlugo penisa na gumce jak chodzisz po domu ?
przeciez on powinien byc caly siny jak tak dlugo chodzisz z ta gumka | |
| |
 |
spyra Wiek: 35 Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 9 Skąd: google | Wysłany: Czw 02 Paź, 2008 |
|
| w moim przypadku stosowanie cwiczen z eboka przyniosły mi dwu centymetrowe zyski w dłogosci i zero w grobosci a przy tym moj penis jest teraz bardzo wiotki zyły powychodziły mi i to w miejscach w ktorych niewidziałem ich wczesniej zgrobły zyły cwicze od 7 miesiecy gdzies po 30 min z przerwami nie kiedy 2 tygodni | |
| |
 |
Arek22 Dołączył: 03 Maj 2008 Posty: 12 Skąd: Z daleka | Wysłany: Pią 03 Paź, 2008 |
|
| spyra, to jak jest wiotki, to chyba powinieneś miesień PC trenować | |
| |
 |
|