masturbacia |
Autor | Wiadomość |
royscop Dołączył: 13 Lut 2006 Posty: 25 Skąd: Południowa polska | Wysłany: Pon 13 Lut, 2006 Re: Też tak kiedyś myślałem, że masturbacja jest nie szkodli |
|
| lukaslukas zgadzam sie całkowice z tobą masturbacja może uzależnić i to nie wyobrażacie sobie do jakiego stopnia. Sorry jeżeli to uderza w poglady innych użytkowników forum ale twierdze że masturbacja szczególnie jezeli popadniemy w naług moze doprowadzić nas do róznych skrajnosći. Popewnym czasie masturbacja przestaje wystarczac i poszukuje się coraz silniejszych bodzców,a to do niczego dobrego nie prowadzi. co gorsze możesz wplątac sie w jakies świnstwo. Wiem że dla niektórych może to wydawać sie smieszne, ja też tak dawniej myślałem zanim nie uświadomiłem sobie co sie ze mna dzieje. Pozdrawiam | |
| |
 |
jarek3111 Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 1 | Wysłany: Wto 21 Lut, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | Jezusie Nazareński..... Niby dlaczego masturbacja ma być szkodliwa???
Chyba za często oglądasz TV trwam albo słuchasz zbyt często Radia Maryja ..... |
Onanizm jest grzechem ciężkim!trzeba z tego się spowiadać! | |
| |
 |
Pietia144 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sro 22 Lut, 2006 |
|
| A czy masturbacja moze powodowac zachamowanie wzrostu penisa?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
rerere Dołączył: 24 Lut 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 04 Mar, 2006 |
|
| ja mam pytanie do lucaslucasa.. mianowicie jak poradzil sobie z tym problemem? piszcze wasze porady.. | |
| |
 |
chłopczyna-15 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 3 Skąd: kujawsko-pomorskie | Wysłany: Sob 04 Mar, 2006 :) |
|
| ja masturbuję się 2-3 razy dziennie i spoko | _________________ MISIEK | |
| |
 |
Isual Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 40 | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| matka napisał/a: | filiptis , lecz sie czlowieku..... |
Chłopaki uważajmy bo nasze forum zostanie wnet zdominowane przez nasze matki | |
| |
 |
digidy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 5 | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 |
|
| Mhn napisał/a: | Lepiej jest sie masturbowac przed czy po cwiczeniach ? |
Wiem ze troche sie spoznilem z odpowiedzia ale mysle ze z uwagi na naszego kochanego penisa lepiej chyba po cwiczeniach... Przed cwiczeniami mysle ze zbyt mocno czulby sie wymeczony juz sama masturbacja a co dopiero potem jeszcze samymi cwiczeniami ktore tez nie polegaja na lagodnym traktowaniu naszego klejnotu:-).
Pozdrawiam. | |
| |
 |
xelizax Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 masturbacja |
|
| a ja co Wam powiem, to powiem - ja ubielbiam jak mój facet sięprzy mnie masturbuje, kręci mnie to jak cholera! więć jeśli byłby w stanie robićto 10 razy dziennie, to nie narzekałabym... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 |
|
| do autora tematu: masturbacja naturalna - tzn. kiedy masz ochote jest z punku widzenia medycyny calkiem normalnym zachowaniem...gorzej jesli to sie staje nalogiem - wtedy potrzebna jest pomoc specjalistow...
i tyle w tym temacie... | |
| |
 |
billy25 Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pią 26 Wrz, 2008 |
|
| Witam
MAm pytanie do lucasalucasa. Mam włąsnie taki problem jak Ty opisałeś. Mam problemy ze współzyciem na skutek długotrwałej masturbacji. Jakie sobie z nim poradziłeś ?
byłbym wdzięczny za odpowiedź. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 26 Wrz, 2008 |
|
| billy25 napisał/a: | Witam
MAm pytanie do lucasalucasa. Mam włąsnie taki problem jak Ty opisałeś. Mam problemy ze współzyciem na skutek długotrwałej masturbacji. Jakie sobie z nim poradziłeś ?
byłbym wdzięczny za odpowiedź. |
A czym się objawia ów problem na skutek częstej masturbacji?? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
billy25 Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008 |
|
| Witam
Brakiem erekcji mimo tego że byłem pobudzany przez partnerkę oralnie.
Czy to może wynikać z nadmiaru masturbacji ?
pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008 |
|
| billy25 napisał/a: | Witam
Brakiem erekcji mimo tego że byłem pobudzany przez partnerkę oralnie.
Czy to może wynikać z nadmiaru masturbacji ?
pozdrawiam |
Z pewniścią nie. Może mieć to podłoże psychiczne albo porostu zmęczenie. Odczekaj kilka dni i wszystko powróci do normy. Masturbacja nie ma tu nic do rzeczy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ciabah Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 3 Skąd: DOOOM | Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 |
|
| mam ten sam problem i to nie 1 ani nie 2 ani nie 3 raz ... bylem u urolog i powiedziala mi zebym sobie kupil tabletki 1 tabletka 60 zl ;/ | |
| |
 |
|