Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     coś mi się dzieje z ujściem cewki moczowej...
Autor Wiadomość
seksoholik 

Wysłany: Sob 20 Wrz, 2008   coś mi się dzieje z ujściem cewki moczowej...

Od jakiegoś czasu obserwuję dziwne... "zarastanie", coś jakby zrogowaciała skórka... Czasami to zupełnie zakleja ujście i dopiero jak robię siku to się udrażnia, Nie wiem tez czy to jakaś autosugestia spowodowana obserwacjami ale wydaje mi się że jakby dłużej ostatnio sikam, a moje wytryski są jakby słabsze. Słabsze nie znaczy mniej obfite, ale np jakby ktoś chciał robiś zawody w tryskaniu na odległość to raczej nie miałbym szans...
Nie wiem czy na tym forum jest jakiś lekarz dermatolog/urolog ale byłbym wdzięczny za jakieś sugestie...

Hubertttus 

Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008   

Bardzo dobrze to zaprezentowaeś na zdięciach,stany zapalnego nie widać,ale ciśnie sie pytanie czy wydostaje się jakaś wydzielina mętna,czy coś Cie piecze,lub piecze podczas siusiania?

seksoholik 

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008   

Hubertttus napisał/a:
Bardzo dobrze to zaprezentowaeś na zdięciach,stany zapalnego nie widać,ale ciśnie sie pytanie czy wydostaje się jakaś wydzielina mętna,czy coś Cie piecze,lub piecze podczas siusiania?

Nic niepokojącego nie wycieka, nic nie piecze, nie boli ani nie swędzi. Jedynym objawem jest właśnie to "coś", ten twardy naskórek wokół ujścia...

[ Dodano: Pon 29 Wrz, 2008 ]
Widzę że nie ma tu żadnego lekarza, więc może ktoś powie mi do jakiego specjalisty mam się z tym zgłosić? Jak przygotować się do takiej wizyty?

Pozdrawiam

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu