brak wytrysku |
Autor | Wiadomość |
raderos Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 2 Skąd: z nikad | Wysłany: Pon 25 Sie, 2008 brak wytrysku |
|
| Witam. mam problem i to bardzo poważny. Gdy uprawiam seks, bądź dziewczyna zadowala mnie oralnie nie mogę dojść. Wszystko inne jest ok-atmosfera, brak pośpiechu. Dodam, że podczas masturbacji dochodzę. Nie wiem co może być nie tak. PROSZĘ POMÓŻCIE | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 25 Sie, 2008 |
|
| Stres i podekscytownie to może być przyczyna. Poczytaj na forum było o tym kilka dni temu. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Bartollo Wiek: 42 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 53 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008 |
|
| może za bardzo się denerwujesz i za bardzo myślisz o tym żeby dojść?? wyluzuj | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
raderos Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 2 Skąd: z nikad | Wysłany: Czw 18 Wrz, 2008 |
|
| No dobra - juz uprawialem kilka razy seks z moja wybranka probowalismy jak to sie mowi do skutku... no i poszlo teraz nie mam problemow z dojsciem w niej, ale oralnie jeszcze jakos nie... ale tym sie nie przejmuje - wazne ze funkcjonuje jednak dobrze... tylko ze teraz to ja sie martwie o to, czy moja kobieta przypadkiem nie jest w ciazy :/ ale no coz... bywa. | |
| |
 |
|