Czy to może być rak jąder? |
Autor | Wiadomość |
heniek851 Dołączył: 17 Wrz 2008 Posty: 1 Skąd: Kielce | Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008 Czy to może być rak jąder? |
|
| Zauważyłem że coś chyba nie tak z moim lewym jądrem . Jest niżej niż prawe i w ogóle cała moszna jest większa i jak się patrzy z boku to taka jakby cała pofalowana . Kiedy dotkełem to ledwo wyczułem jądro na około była w środku jakby taka rurka poskręcana wypełniona jakimś płynem , ale pościskałem i nic nie boli wcześniej też nie pamiętam żebym miał jakieś bóle . Dodam że tak jest tylko w pozycji stojącej kiedy na siedząco sprawdzam jądra to wszystko ok i w środku nic nie czuć . Proszę o poradę . Trochę się naczytałem o objawach raka jąder i nieco się wystraszyłem | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008 |
|
| Za dużo się naczytałeś. Zedydowanie nie tego co miałeś.
Różnica wysokości umieszczenia jąder jest zwyczjnie anatomiczna. Umożliwia np stanie na barczność i siadania z nogą na nogę.
Ta "rurka", którą wyczyułeś to nic innego jak nasieniowód.
Co do pofalowanej moszny to zupełnie normalne, bo żadna nie jest gładka jak szyba.
Przestań czytać i zacznij żyć pełnią zdrowego życia | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
g-boy7 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 13 Skąd: K*****n | Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 |
|
| Idź do urologa. Niech Ci da skierowanie na USG jąder. Bardzo możliwe, że masz żylaki powrózka nasiennego. Ja właśnie jestem 12. dzień po zabiegu podwiązania żyły. Pozdrawiam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|