Brzydki zapach pod napletkiem penisa |
Autor | Wiadomość |
piweczko Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 1 Skąd: z nikąd. | Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 Brzydki zapach pod napletkiem penisa |
|
| Witam,
Od ponad roku mam dziwną dolegliwość; brzydki zapach penisa, wręcz rybi zapach penisa.
Na wstępie mojego problemu powinienem zaznaczyć że CZĘSTE MYCIE MYDŁEM (czy innymi środkami), OGÓLNIE MYCIE PENISA, NAWET SZCZOTKĄ DRUCIANĄ NIC NIE DAJE!!!! I NA ZAPACH PENISA NIE MA WPŁYWU MASTURBACJA
Objawy są następujące;
*Brzydki zapach żołędzia (rybi), nawet tuż po umyciu (pod napletkiem)
*Zmiany koloru żołędzia, na biały, miejscami czerwony.
*Łuszcząca się skóra, ale nie sucha, i nie schodzi płatami, tak jakby odpadały małe kawałki, a następnie gromadziły się pod napletkiem. Koloru białego, łatwo można ściągnąć kawałkiem papieru.
*Lekkie pieczenie wokół cewki moczowej, bardzo rzadko odczuwalne swędzenie odbytu
Brak:
*Wydzielin z cewki moczowej
*Jakichkolwiek innych zmian na reszcie penisa
Mam partnerkę od paru lat, a chorobę mam od roku (pojawiła się po braniu antybiotyków).
*Wilgoć potęguje chorobę. Po dłuższym przebywaniu (około dwóch tygodni) w wilgotnym rejonie (np. mazury; jeziora), cały żołądź robi się biały od skóry która schodzi, a zapach jest powalający.
Lekarstwa które brałem doustnie na odgrzybianie nie pomagały mi. To samo antybiotyki w formie kremów (które wypalały skórę).
Leczyłem się już u paru dermatologów.
Może ktoś ma coś takie podobnego? Albo miał i wyleczył!
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi. | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 |
|
| hm, a moze to wynika z dojrzewania (?), ew. penis się poci i potem jest rybi ;-p moze sprobuj mydlem do higieny intymnej? | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
Domino123 Dołączył: 28 Maj 2009 Posty: 3 Skąd: PL | Wysłany: Wto 02 Cze, 2009 |
|
| mam podobnie prosze o jakomkolwiek pomoc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 02 Cze, 2009 |
|
| grzybica (drożdżyca dokladniej). tak więc najlepiej, wizyta u specjalisty.
i środek na drożdżycę z apteki + witaminy B doustnie. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|