Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     dziwne zgrubienia pod napletkiem, jakby dziwne zylaki
Autor Wiadomość
lucki41 

Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008   dziwne zgrubienia pod napletkiem, jakby dziwne zylaki

Witam, wczoraj w okolicy napletka od wewnetrznej strony pojawila mi sie opuchlizna, ktora w znacznym stopni znieksztalcila penisa. dzisiaj zaobserwowalem, ze opuchlizna zeszla jednak na skorze (od wewnetrznej strony napletka (oczywiscie wyczuwane rowniez od zewnatrz) pojawilo mi sie kilka zgrubien o roznym ksztalcie rowniez wzdluzne... jakby dziwne zylaki , tylko bezbarwne. dodam, ze nie bola, nie swedza. nie mam klopotow z oddawaniem moczu itp. dodam takze ze od wczoraj pobolewa mnie na na podstwie penisa jakby jakies sciegno czy cos takiego ktore idzie wzdluz penisa.
czy ktos moze spotkal sie z czyms podobnym? co to moze byc?

nonie 

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008   

Pokaż fotki. Będzie nam łatwiej ocenić co to jest.

zeberkaa007 

fotki plus co paskudnego robiles w ostatnich dniach? sex? z kim? czy ta osoba nie byla chora?

moze uda sie odratować twojego penisa...

penis.com.pl
masturbator
lucki41 

chcialem zrobic foki ale nic na nich nie widac... wyglada to na zdjeciu jak normarny penis :-) chodzi o to ze jest to normalne w kolorze skory tylko przy dotyku jest zgrubione... dodam ze ktos na innym forum powiedzial ze moze tobyc jakies zapalenie i faktycznie dzisiaj rano mi to zeszlo jednak teraz ponownie sie pojawilo... ok mimo wszystko zalaczam foto

[ Dodano: Nie 14 Wrz, 2008 ]
zapomnialem dodac, ze nie mialem jakiegos przygodnego seksu... tylko ze stalo partnerka...

[ Dodano: Nie 14 Wrz, 2008 ]
zdjecie, bo cos sie poprzednio nie dodalo chyba

DSC04921.JPG
Plik ściągnięto 7276 raz(y) 46,58 KB

DSC04921.JPG
Plik ściągnięto 7287 raz(y) 46,58 KB

zeberkaa007 

Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008   

mogło ci sie tak zrobic po akcie seksualnym albo po innych aktach;)
dobrze by bylo jak bys łyknol na wszelki wypadek cos antyzapalnego albo posmarowal mascia antyzapalna jakaś. i troche poprawil ukrwienie. Jeżeli to coś dermatologicznego zwiazanego tylko ze skóra to spróbuj przez 7 dni myć pracie nizoralem, albo innym co ma siarczek selenu w sobie. ewentualnie idz do lekarza.

lucki41 

Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008   

cholercia nie zeszlo mi to a po sexie znowu mi spuchlo, no moze nie tak bardzo ale zawsze... jestem za granica w polsce bede za dwa tygodnie, myslicie, ze moge tyle czekac? (czy to cos groznego??) czy moze jak najszybciej szukac tu odpowiedniego medyka?

Roman Poll

Wysłany: Sob 20 Wrz, 2008   

Mysle ze jednak nie jestes sam z tym problemem, okazalo sie ze i ja mam taki sam problem.
Jestem tym tez zaniepokojony,dziwny bol podczas sexu i opuchniecie do okola napletka.
Ja tez slyszalem ze moga byc to zylaki, ale jestem dobrej mysli ze tu na forum dowiem sie
czegos wiecej o tym problemie. I jak temu zaradzic :?:

marcc 

Wysłany: Nie 07 Gru, 2008   

byłes u lekarza? co powiedział....bo mam ten sam problem.

gulczas1 

Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   podobnym problemem

ja zwrócę się z swoim podobnym problemem ktory mam od 2 tygodni

Mnie to nie swędzi, nie boli, podczas stosunku przeskakuje jak chrząstka powodując dyskomfort stalej partnerki, mialem oralny seks ale raczej delikatny...
Jest to uwypuklenie (grudka/chrząstka -twarda) widoczniejsza gdy wzwód, a mniej widoczna bez erekcji ale wyczuwalna i również twarda

Ja mam podobny problem. Od ok 2 tyg pod skóra wyczuwam spore zgrubienie biegnące dookoła prącia pod żołędzią 1cm może. Cos jakby żyła, ale nie taka normalna. Jest gruba i twarda i można ją wyraznie wyodrębnić.... cos jakby kilka żył koło siebie.... twardych ale nie boląca. Wydaje się że łaczy się z mniejszą żyła idącą wzdłuż pracia az do ciala, moze to przerwana zyla oralem. Co to moze być?

Co prawda obrazków kolegi wyzej już nie ma (nie widać i nie widziałem twojego penisa) wiec dodam swoje zdjecie, swojego podobnego problemu ale to samo mam czytając tówj opis, czytalmem gdzieś w necie że to zablokowana zyła, oby to bylko tylko to i nic gorszego...
Czy moze ktoś doradzić co to jest?

2 fotki w wzwodzie(bo bez wzwodu nie widać tak bardzo ale czuc to):
http://www.fotosik.pl/pok...e4dca58b7f.html
http://www.fotosik.pl/pok...3d7b6028a2.html

ps. mogę odpowiedzieć dodatkowe pytania, bo wizyta u lekarza jest lekko krępujaca a tu to anonimowo :)

Odpowiedz do tematu