Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czarne plamki na penisie
Autor Wiadomość
marcin0723 

Wysłany: Pon 04 Sie, 2008   Czarne plamki na penisie

Mam 14 lat i juz od dłuższego czasu pojawily mi sie 2 czarne plamki najpierw jedna i pozniej druga ktos wie co to moze byc i jak to leczyc?? podspodem zdjecie

http://www.fotosik.pl/pok...092c58c3f4.html

P8040085.JPG
Plik ściągnięto 17584 raz(y) 26,59 KB

adanos 

Wysłany: Pon 04 Sie, 2008   Re: Czarne plamki na penisie

marcin0723 napisał/a:
Mam 14 lat i juz od dłuższego czasu pojawily mi sie 2 czarne plamki najpierw jedna i pozniej druga ktos wie co to moze byc i jak to leczyc?? podspodem zdjecie

Koleś. Najlepiej idź z tym do lekarza. Im prędzej tym lepiej.

dReAk 

Wysłany: Pon 04 Sie, 2008   

radze jak najszybciej iść z tym do dermatologa.

Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy.

penis.com.pl
masturbator
adanos 

Nie wiem co to jest, ale ja bym nazwał to syndromem dalmatyńczyka.

marcin0723 

A lepiej do urologa czy dermatologa??

dReAk 

urolog chyba nie zajmuje się tego typu sprawami. Widać że jest to zmiana skórna wiec raczej dermatolog. Ale może się nie znam.

Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy.

macromiz
[Usunięty]

Jak najbardziej dermatolog, urolog zajmuje się leczeniem chorób układu moczo-płciowego. W przypadku mężczyzn dotyczy to m.in. leczenia stulejki, zbyt krótkiego wędzidełka, wad członka, zaburzeń prostaty (gruczołu krokowego), niektórych postaci impotencji, chęci poddania się obrzezaniu.

damian222222222 

Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008   

marcin0723,
Witaj

Wiesz już może co to za plamy, pytam bo mam podobny problem, a do lekarza nie chce iść
:(

marcin0723 

Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008   

no tez nie wiem bo jakoś sie tak wstydze, cholera jaki ja głupi jestem;/ a długo juz to masz ja mam bardzo długo juz ponad rok napoczatku bylo takie jakby granatowe a teraz to jest czasami kolor miesza sie jakby granatowo-czarno-brazowo! a ile masz lat ? moze to tak ma byc u wybranców;DD

damian222222222 

Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008   

U mnie nic sie nie zmienia, a mam to kolo pół roku, może wiecej sam nie wiem. Na początku myślałem, że to pęknięte naczynka, albo otarcia, a teraz....... sam już nie wiem. Boje sie iść do lekarza , nawet nie wiem co mu powiedzieć, a jak go amputują. Mam 17 lat i raczej to nie jest "nagroda" dla wybrańców...

marcin0723 

Wysłany: Pią 12 Wrz, 2008   

Kurde weź mnie nawet nie strasz z tą amputacja nie wiem moze to jakas miejscowa martwica czy cos ale mam nadzieje ze wystarczy maść;P

qwest 

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008   

Chłopaki, czesciowo was pociesze, a czesciowo zmartwie. Ja wciaz szukam odpowiedzi na to pytanie, czym sa moje plamy. Sa bardzo podobne, ale ja mam mniejsze i na calym penisie. Najwiecej na napletku (90%), ale rowniez pod spodem penisa jak i na mosznej. Mam 20 lat i te plamy powstawaly mi gdzies od 10 roku zycia. Wciaz powstaja i juz sie do nich przyzwyczailem. Rok temu bylem z tym u pani dermatolog-wenerolog. Ogladnela je przez lupe i powiedziala ze to nic groznego, jednak musze co pol roku chodzic do kontroli. Powiedziala ze nie da sie tego usunac, chyba ze skalpelem....Ale przy mojej ilosci.... Kazdy z was powinien pojsc do lekarza i sprawdzic czy to nic groznego. Pewnie nie... Nie ma sie co wstydzic bo wenerolodzy ogladaja po kilkanascie penisow dziennie i dla nich to naprawde nie jest nowosc jak przed nimi sciagniecie spodnie:) trzeba sie przelamac i poprostu zapisac sie na wizyte... Napewno nikt wam nic nie bedzie amputowal!:)

Napewno boicie sie o to co powie wasza partnerka przyszla, przed ktora sciagniecie spodnie.... Nic wam nie powie!!! Bo to nie jest nic strasznego, naprawde! Wiec nie musicie miec kompleksow. Mowie to z wlasnego doswiadczenia, bo strasznie sie balem przed pierwszym razem... a obydwu moim partnerka to nie przeszkadzalo w niczym.

Jednak kontrolnie powinien to zobaczyc lekarz :wink:

Adanos, jest cos takiego jak syndrom dalmatynczyka??? Czy poprostu tak to nazwales???

marcin0723 

Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008   

No troche mnie pocieszyłeś ale ja mieszkam w małym mieście i do jakiegos specjalisty to bym musial jechac gdzies dalej a ja nie mowiłem o tym rodzicom bo nie chce ich martwic i wogule myslalem ze za chwile minie;D ale chyba do zwyklego dermatologa to tez moge nie??

penis.com.pl
bathmate
qwest 

Wysłany: Sro 22 Paź, 2008   

Wiekszych problemow by chyba nie robil:P

facet 

Wysłany: Czw 30 Paź, 2008   

Wygląda na grzyba. Czym prędzej do dermatologa

Odpowiedz do tematu