Problem czy nie ? , Prosze o pomoc |
Autor | Wiadomość |
coming Wiek: 38 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 2 Skąd: Poznan | |
| |
 |
HOTEST Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 56 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| Dla pewności powinieneś iść do lekarza. Będziesz miał spokojniejszą głowę. ALe jeśli nie sprawia Tobie to problemu podczas seksu i w innych przypadkach to da się z tym żyć
W razie pytań i sugestii pisz na PW.
Pozdro | _________________ Hotest | |
| |
 |
shader85 Dołączył: 20 Sie 2008 Posty: 12 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sro 27 Sie, 2008 |
|
| Według mnie u Ciebie jest wszystkow porządku z penisem i wędzidełkiem .Myślę że nie masz stulejki. Mam wrażenie po zdjęciach, że za mocno schodzisz z napletkiem za mocno go ściągasz w dół i stąd ten ból. Fizjologicznie napletek wystarczy aby zszedł za żołądz za główkę i to wystarczy do odbycia stosunku. u niektórych napletek jest tak ukształtowany że może schodzić niżej niż sama główka co po zdjęciach wnioskuję że ty też starasz się tak nisko schodzić ale już twój napletek pozwala na zejście tylko za żołądz. Więc wg mnie u ciebie jest wszystko ok tylko go tak nie męcz za nisko ściągając bo to przynosi tylko ból. Tak jak pisałęm wystarczy ze napletek zejdzie za żołądz. dopiero jak z tym są kłopoty że nawet za żołądz nie chce zejść można mówić o stulejce.pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Sob 30 Sie, 2008 |
|
| też tak myślę. jeżeli możesz ściągnąć napletek podczas wzwodu to znaczy jest ok. ale pójście do lekarz to nie glupi pomysł. w koncu jezeli odczuwasz ból przy sciaganiu do konca to moze cos mozna z tym zrobic, moze bedzie wygodniej i przyjemniej podczas stosunku.
jezeli pokazanie penisa lekarzowi nie jest dla Ciebie jakims strasznym probleme to powinieneś pójśc do urologa. pozdr. | |
| |
 |
|