Kleszcz w penisie!!! |
Autor | Wiadomość |
anonim251 Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 1 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 Kleszcz w penisie!!! |
|
| Wczoraj byłem na grzybach, nie obejrzałem się widać zbyt dokładnie i poszedłem spać. Rano gdy wstałem na penisie ujrzałem coś małego i czarnego. Na początku myślałem, że to zabrudzenie, próbowałem to usunąć jednak po nieudanych próbach zacząłem się przyglądać problemowi nieco bliżej i okazało się iż jest to kleszcz! Co gorsza wbił się nie w sam naskurek, a w samo prącie, na żołędziu, tak że napletek go zasłania
Jak sądze powinienem się chyba udać do dermatologa... Albo może sam go spróbuję usunąć...
Przestrzegam jednocześnie wszystkich by po grzybobraniu lub jakichś łajzach po krzakach sprawdzali dokładnie czy jakieś dziadostwo się do nich nie przyczepiło! Najlepiej brać kąpiel tuż po przyjściu z lasu. W każdym bądź razie ja na pewno tak będe robił | |
| |
 |
dReAk Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 89 Skąd: z internetu | Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 |
|
| Aaaauuuć, no jak śmiał pchać się w zakazane miejsce?
polecam wizytę u lekarza.. odradzam robienia coś na własną rękę | _________________
Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy. | |
| |
 |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| Ja kiedyś miałem na powiece pewnie podobne uczucie (małe skurwiele ;/) | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| Luxor napisał/a: | (małe skurwiele ;/) |
Dziecko uspokój hormony
Poza tym patrz w jakich tematach piszesz i kiedy był napisany ostatni post. Nie odgrzewaj staroci. Twoja wypowiedź również nie ma się wogóle do tematu. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|