Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ciekawe przygody:)
Autor Wiadomość
skywalker 

Wysłany: Pią 04 Maj, 2007   

Moja sie mnie niedawno pozbyła :P mała zdrada :P Czy dziewczyny muszą sobie wszystko mówić ? :P
and I gotta girlfriend everywhere"

Alex-sex 

tak tak i jeszcze raz tak xD one takie sa w ogole jeszcze troche faceci wygina bo najczescie choroby u dzieci sa spowodowane chorobami mezczyzn bo dziewczyny maja dwa geny "y" a faceci "x" i "y"//u kobiet jesteli jedna czesc jest chora to na jej miejsce wsakuje ta sam,a czesc tylko ze z drugiego genu, a u facetow nie bo mamy dwa rozne geny :| ...przeciez jest dyskryminacja mezczyzn juz nie sa tak potzrzebni...spojrz na sredniowiecze kobieta byla rzecza a teraz to szefowa prezydent czy bog wie kto jeszcz xD

skywalker 

yyyyyyyyyyyyyyy aha.... Tzn nigdy nie byłem geniuszem z biologi ale powiedzmy że rozumiem :P
and I gotta girlfriend everywhere"

penis.com.pl
penilarge krem
paulinka 

ja kiedyś całowałam sie z wnukiem siostry mojej prababci czyli prawidłowo moim wujkiem

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Alex-sex 

eeeeeeeeeeee z wujkiem?? wnuk siostry mojej prababci ciotecznego syna konkubiny mojej cioci od strony taty XD

Gość

Mi dwa razy w życiu zdarzyła się masturbacja grupowa.
jescze chodziłem do podstawowki, poszliśmy na wagary, wzieliśmy po browarze a potem waliliśmy, oczywiście każdy swojego :)
Jak jeszcze byłem młody (czyli okres podstawowki) to ostro z taką koleżanką bawiliśmy się w lekarza :)
Wtedy to poraz pierwszy dotykałem cipeczki :)

Alex-sex 

w lekarza xD niezle :d ja sie bawiilem kiedys z kuzynka w playboya tzn z puidelek of zapalek tobilismy aparat i wkladalismy tam rysunek kroliczka i udawalismy z erobie jej zdjecie i wlasnie ta fota to byl playboy xD

paulinka 

Alex-sex napisał/a:
eeeeeeeeeeee z wujkiem?? wnuk siostry mojej prababci ciotecznego syna konkubiny mojej cioci od strony taty XD

miałam z 15 lat i pojechaliśmy na koncert nad morzem dostalismy wejsciówki dla vipów od jego kumpla on był starszy odemnie o 10 lat niby wójek ale bylismy na ty ponieważ browar był za free to nie żałowalismy sobie tym bardziej że jego inny kumpel nas przywiuzł nie pił wogule i miał nas do domu zawiesc i tak na morskimk molo pocałował mnie jakies 3-5miesiecy byłam pewna że go kocham był to jak do tej pory facet z którym chyba najlepiej sie dagadywałam nie dosc że o wszystkim mogłam mu powiedziec bez skrepowania to czesto rozumielismy sie bez słó ale on miał dziewczyne która znalazła u niego w hacie moje fotki a pisalismy ze soba do niedawna na gg i meile ale jej zazdrosc to przerwała bo on nie chciał sie z nia rozstac teraz razem wyjechali za granice nieraz żałuje że już nie piszemy ze soba ale wiem że takjest lepiej i dla mnie i dla niego

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

bad ziom 

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   

Cytat:
bo dziewczyny maja dwa geny "y" a faceci "x" i "y"

:lol: :lol: ale z ciebie znawca, lol, kobieta ma XX a facet XY a nie YY i XY :lol: :lol: :roll:

mateusz_papuga

kolo chciał pomóc ;p

Alex-sex 

bad ziom napisał/a:
Cytat:
bo dziewczyny maja dwa geny "y" a faceci "x" i "y"

:lol: :lol: ale z ciebie znawca, lol, kobieta ma XX a facet XY a nie YY i XY :lol: :lol: :roll:
no dobra ch** z tym jak to tam ale wazne ze wiem o co biega :P

opo

Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   

no a ja wale konika z roznymi facetami i jest mi z tym dobrze...:)

Ace23
[Usunięty]

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008   

za mlodych lat z kumplem mierzylismy kto ma wiekszego i przylozylismy zeby sprawdzic bylo fajnie wiec nie poprzestalismy tylko jeszcze chwile ja jemu walilem on mi

penis.com.pl
penilarge krem
Xardas

Wysłany: Sob 23 Sie, 2008   

Apeluje do hetero którzy robią to z kuzynami/kuzynkami. Nie życzę wam takiej przygody jaką miał mój kumpel. Byl ze swoją kuzynką i ona zaszła w ciąże jest już 6 miesiąc a lekarz im niedawno powiedział że dziecko będzie chore. Oprócz tego cała rodzina się go wyrzekła bo jest nienormalny robiąc to z kuzynką (dosyć bliską) i jeszcze bez głowy. Teraz jeśli dziecko przeżyje to ona będzie musiała się nim zajmować sama co nie jest łatwe gdy dziecko jest zdrowe a jeśli jest chore to tymbardziej. A on ma alimenty i cała rodzina nie chce go znać. Troche mu współczuje ale z drugiej strony sam chciał...

nonie 

Wysłany: Czw 28 Sie, 2008   

No to syto...
Ja nigdy nie miałem przygód z kolegami/kuzynami/kuzynkami/wujkami/ciotkami/bratem/siostrą etc...

Odpowiedz do tematu