Stulejka czy nie...?? |
Autor | Wiadomość |
kacperos182 Wiek: 34 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 10 Lip, 2008 Stulejka czy nie...?? |
|
| Witam!
Mam 18l i chyba/może stulejkę...Proszę spojrzeć na fotki i postawić wstępną "diagnozę"
 | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Czw 10 Lip, 2008 |
|
| Mojm zdaniem masz stulejkę ,jeśli przy takim zwodzie napletek nie odsłania żołędzi to jest to stulejka .Szkoda że na którymś zdięciu nie próbujesz ręką odsłonic (ściągnąć napletek )żołądź.Raczej powinieneś udac sie do urologa.Powodzenia. | |
| |
 |
kacperos182 Wiek: 34 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 11 Lip, 2008 |
|
| Hubertttus napisał/a: | Mojm zdaniem masz stulejkę ,jeśli przy takim zwodzie napletek nie odsłania żołędzi to jest to stulejka .Szkoda że na którymś zdięciu nie próbujesz ręką odsłonic (ściągnąć napletek )żołądź.Raczej powinieneś udac sie do urologa.Powodzenia. |
Hmmm trochę stracha mam...ale zarejestrowałem się do lekarza rodzinnego bo potrzebuje skierowanie do urologa...Heh jak pomyśle, że mam tam iść to mi się nogi i ręce trzęsą, no ale trzeba dbać o swoje zdrowie i klejnoty xD
[ Dodano: Sro 16 Lip, 2008 ]
OK dzisiaj byłem u doktora Beldy na konsultacjach... 28 sierpnia mam zabieg na NFZ
Stulejka + wędzidełko w moim przypadku....Jeżeli chodzi o stulejkę to plastyka będzie robiona | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 |
|
| TAK! stulejka! i nalzey to podciac jak najszybciej! | |
| |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |
|
| no i przy okazji poćwicz trochę...wciagnij brzuch, będzie wyglądał na wiekszego | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
kacperos182 Wiek: 34 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |
|
| ruski napisał/a: | no i przy okazji poćwicz trochę...wciagnij brzuch, będzie wyglądał na wiekszego |
Już się tym zająłem | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 |
|
| Kacper!! glowa do gory! wszystko bedzie dobrze! zobaczysz!!! ja osobiscie 3mam kciuki!! | |
| |
 |
kacperos182 Wiek: 34 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| Dzisiaj miałem zabieg Wszystko chyba OK, teraz tylko "ćwiczenia", za 10 dni wyjmą mi nitki | |
| |
 |
|