Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Przebarwienia (zdjęcie)
Autor Wiadomość
jimmy1221 

Wysłany: Sob 23 Sie, 2008   Przebarwienia (zdjęcie)

A więc mam taki problem parę lat się masturbowałem i zrobiła mi się brązowa plamka byłem u dermatologa powiedział mi że to tylko przebarwienie przepisała mi maść a to nic nie pomogło a więc mam pytanie czy znacie jakiś sposób żeby tego się pozbyć za błędy młodości trzeba płacić :(

DSC00114.JPG
Plik ściągnięto 7933 raz(y) 9,4 KB

Trzynasty 

Wysłany: Nie 24 Sie, 2008   

Szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem czym teraz płacisz za owe błędy. Od znamion na skórze (gwarantuje Ci że masz ich na swojej skórze o wiele więcej) na szczęście umiera się baaardzo rzadko. Jak już gdzieś wcześniej pisałem plamy soczewicowate (a mam wrażenie że to się pojawiło na skórze Twojego prącia) są znamionami które owszem mogą być przyczynkiem do powstania raka skóry ale jest to również wyjątkowo łagodna zmiana skórna i prawdopodobieństwo że nastąpi rakowa transformacja jest nikłe.

Hubertttus 

Wysłany: Nie 24 Sie, 2008   

Napewno to niema nic wspólnego z masturbacją ,czyba że wymyślałeś jakeś przedziwne metody.

penis.com.pl
andropenis
jimmy1221 

Wysłany: Wto 26 Sie, 2008   

Tak Hubertus miałem dziwną metodę masturbowania się i jestem pewnie że od tego mi się to zrobiło nie masturobowałem się całą dłonią tylko palcami i wiem że od tego mam plamkę na napletku od spodu też mam małą plamkę. Więc może znacie jakąś maść może z tym iść do urologa?. . . Już sam nie wiem co robić.

adamox
[Usunięty]

Wysłany: Pią 29 Sie, 2008   

Nie wiem, czy urolog ci cokolwiek pomoże. Musisz iść do dermatologa, bo to na pewno jakaś choroba skóry. Nie zwlekaj z tym dłużej, bo nie możemy mieć pewności, że to nie jest rak skóry.

jimmy1221 

Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008   

witam jeszcze raz wszystkich .Pisałem przecież że byłem u dermatologa i pani doktór powiedziała mi że to tylko przebarwienie i nie mam czego się bać. Nie powiedziałem jej że się masturbowałem. Od kiedy zacząłem się masturbować zrobiła mi się ta plamka był okres że musiałem robić to kilka razy dziennie byłem młody w ogóle miałem inną technikę (masturbacji) jak chcecie mogę wam pokazać zdjęcie i ocenicie. Tak się masturbowałem i chyba od tego mam plamę nie wiem czy nie iść na solarium:/ opalić to... Z góry dziękuje za odpowiedz. . .

DSC00130.JPG
Plik ściągnięto 7783 raz(y) 10,28 KB

radzio26 

Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008   

spoko ja robię to 6-7 razy dziennie i tez takowe plamki miałem to takie podskórne małe wylewy od masturbacji ale nie przejmuj się to zejdzie kup sobie witaminy np. CENTRUM pomogą uszczelnić twoje żyłki w penisie pozdrawiam. :D

jimmy1221 

Wysłany: Sob 20 Wrz, 2008   

Biorę tydzień tabletki Centrum i nie pomaga poczekam jeszcze tydzień i pójdę do urologa

matteusz 

Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

O matko!!! :o

jimmy1221 

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008   

ludzie nie wiecie co to może być ?? jest mi ktoś wstanie pomóc bo już sam nie wiem :/

Odpowiedz do tematu