Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nieustajacy ból żołędzi :/
Autor Wiadomość
Ben89 

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008   Nieustajacy ból żołędzi :/

Witam. Mam 19 lat. Od 6 dni boli mnie nieustannie zołądź :/. Non stop niezaleznie od tego czy oddaje mocz lub czy go dotykam. Nie uprawiałem seksu ani nie uderzylem sie o nic. Nie zmienialem żelu do mycia ani nie zakladalem innego rodzaju slipek. W okolo zoledzi pojawily sie sine, fioletowe slady. Z czasem rozprzestrzenily sie.
Oprocz tego mam takze na zoledzi male krosty (ale one sa chyba normalne, bo mialem je przedtem). Przed wczoraj bylem u lekarza - powiedzial ze moj penis wyglada normalnie... Zbadal moj mocz i powiedzial mi ze nie ma zadnej infekcji. Hura... ale mimo to caly czas mnie boli:/i nie wiem co robic. Juz byloby lepiej gdybym wiedzial co to jest i jak najszybciej wzial sie za leczenie. Probowalem rumianku i takiej masci bakteriobojczej o nazwie Triderm ale to nic nie daje. Leki przeciwbolowe tez nie dzialaja. Ciagle mnie boli nawet teraz. W internecie nic o takim przypadku nie znalazlem.. Czy to jest cos powaznego? Moze lekarz podal bledna diagnoze? nie wiem moze mam jakies robaki albo grzybica? Jak to leczyc?
Chcialbym jeszcze dodac ze od tygodnia jestem w Anglii i jest mi ciagle oslabiony (mdli mnie boli brzuch itp.) Rok temu po przyjzdzie tez tak sie czulem (oczywiscie z wyjatkiem bolu zoledzi), widocznie jest to spowodowane zmiana klimatu.
Jeszcze a propo bolu - czuje sie jak ktos mnie tam kul igla. Dziwne jest to ze boli mnie raz z jednej strony zoledzi raz z drugiej (aktualnie z lewej i w srodku). Dla jasnosci nie bola mnie kanaly moczowe tylko zoladz, nie na wierzchu tylko w srodku. Czasami jest to tez zimny bol (jakby ktos mi tak przykladal lod i kol ta igla).
Prosze o szybka pomoc :]

HOTEST 

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008   

U jakiego lekarza byłeś??
Uważam, że jeśli ten ból nie przechodzi to powinieneś się zgłosić z tym problemem do specjalisty. Czy przed tym zdarzeniem uprawiałeś może sex??
Pozdro

Ben89 

Bylem u lekarza w szpitalu, chyba byl "specjalista" bo tak wlasciwie badalo mnie wtedy dwoch lekarzy.
Dzisiaj bylem u innego lekarza i dal mi antybiotyki (o nazwie Amoclan). Powiedzial ze to jakas infekcja mozliwe spowodowana tym ze moj organizm jest oslabiony zmiana klimatu i akurat poprzez zoladz to wychodzi :D parodia.. takie cos moglo sie tylko mi przydazyc.
Podczas wizyty zauwazylem jakas substancje wydzielajaca sie ponizej zoledzi (pod skora). Po zazyciu antybiotyku bol zoledzi ustal na pare godzin (widocznie jak go dalej bral to sie wylecze). Dziwne jest to ze godzine po zazyciu leku zamiast zoledzi zaczelo mnie bolec lewe jadro. Czy to nie podejrzane?
I (jak pisalem wyzej) nie uprawialem seksu. Widocznie mam pecha. Dziekuje za odpowiedz :]

penis.com.pl
penilarge krem
HOTEST 

Może to infekcja ale dziwne trochę. Tym bardziej ten ból jądra. Ale 3mam kciuki, abyś Ty i twój penis szybko wrócili do formy :)
Jeśli masz obawy to wyślij foto to wtedy bedę bardziej mógł cokolwiek powiedzieć. Maila moge ci przesłać na PW.

Odpowiedz do tematu