Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     sex z dzwiką - wytrysk bez zapowiedzi
Autor Wiadomość
kipa 

Wysłany: Sob 12 Lip, 2008   sex z dzwiką - wytrysk bez zapowiedzi

Jak myślicie: co by zrobiła dz.... jeśli podczas robienia loda bez zapowiedzi wytrysnąłbym jej prosto do jej buzi? To jakieś niegrzeczne?

BASF 

Wysłany: Sob 12 Lip, 2008   

Z pewnością nie tryśniesz jej do ust, bo loda zrobi Ci w płaszczyku (czyt. prezerwatywa)

kipa 

ee znam takie co robią loda bez prezerwatywy...

penis.com.pl
andropenis
BASF 

A Ty na prawdę masz taki niski pozom samooceny, że idziesz na sex z prostytutką??
Nie masz szans znalezienia dziewczyny/kobiety, z którą mógłbyś się kochać a nie jest prostytutką?? Na pewno jestes fajnym facetem, którego stać na coś więcej.
Żal mi takich ludzi, którzy tak nisko upadają by korzystac z usług "dziwek". Oczywiście nie piszę tego by Cię pouczać czy coś takiego, bo to nie moje zadanie. To jest taka moja wolna myśl, która zawsze mi się nasuwa czytając bądź słysząc podobne historie.
Wg mnie sex jest częścią życia a nie tylko machinalną czynnością, którą trzeba odbyć i tyle. Dla mnie sex wiąże się z czymś więcej jak tylko osiągnięcie orgazmu. A oczywiście wybór należy do Ciebie i zrobisz tak jak Ci sumienie podopowiada.

Hubertttus 

Piękne słowa BASF,piękne słowa.

Deedlit 

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008   

BASF - uwazasz ze korzystanie z usług tego typu to jest jakas zniewaga dla mezczyzny? faceet od zawsze mial i bedzie mial potrzebe... jeden zadowoli sie Renia, a inny potrzebuje do tego prawdziwej kobiety...

kipa - troche szacunku dla tych kobiet nie zaszkodzi - lepiej uprzedzic, nie kazda to lubi, co fakt placisz jej za to, taka praca...

BASF 

Deedlit napisał/a:
BASF - uwazasz ze korzystanie z usług tego typu to jest jakas zniewaga dla mezczyzny? faceet od zawsze mial i bedzie mial potrzebe... jeden zadowoli sie Renia, a inny potrzebuje do tego prawdziwej kobiety...

Oczywiście, że tak uważam i jest to moje zdanie i odczucie. Każdy facet może sobie znaleść kobietę, z którą może uprawiać sex i to nie za kasę.
Pójście na dziwki to jest najprostrze wyjście nie wiążące się z żadnym uczuciem tylko z popuszeczniem emocji sexualnych. Zwykły maszynowy sex. Przyjść, zrobić i wyjść.
Napisałeś, że jeden zadowoli się onanizmem inny jak to nazywasz prawdziwą kobietą.
Prawdziwa kobieta wg mnie to taka, która się szanuje i uprawia sex z miłości i przyjemności a nie z musu zarobienia nędznych groszy.
Takie jest moje zdanie i nikogo nie nakłaniam to zmiany swojego podejścia do sprawy.
Dla mnie jest to poniżające.

Hubertttus 

Do prostytutek jdą Ci co mają kompleksy co do swojej sekxualności.

yetico 

Wysłany: Sob 02 Sie, 2008   

Hubertttus napisał/a:
Do prostytutek jdą Ci co mają kompleksy co do swojej sekxualności.

ze co prosze :lol: hehehehe no moze czesc z nich ma ale to tak jakby powiedziec ze seks uprawiaja ci co maja kompleksy - ale uprawiaja go tez ci co go nie maja ;]

ja nigdy nie korzystalem z uslug prostytutek ale wiem ze nie mialbym z tym problemu, gdybym nie byl w stalym zwiazku to szybki numerek - czemu nie ? bez uczuc, bez ranienia nikogo, bez obietnic, dla mnie 100% fair

co innego jesli jest to jedyny sposob na seks - to co innego

asd1234 

Wysłany: Sro 13 Sie, 2008   

Przyjść, zrobić,wyjść i zapłacić ;)

Odpowiedz do tematu