Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Białe pęcherze i wydzielina
Autor Wiadomość
junak83 

Wysłany: Pon 11 Sie, 2008   Białe pęcherze i wydzielina

Witam wszystkich w swoim pierwszym poście. Mam następujący problem, szukałem na forum,ale nie znalazłem kogoś kto ma podobne objawy. Otóż na penisie i wokół niego pojawiły się białe pęcherze,dosyć duże, teraz bardzo trudno mi zdjąć napletek. Przy dotyku bardzo bolą a także przy oddawaniu moczu. Pojawiła się także biała,kleista substancja. Urolog u którego byłem zapisał mi antybiotyk i powiedział że jest to zapalenia gruczołu krokowego, ale nigdzie nie wyczytałem że objawem tego są właśnie takie pęcherze. Poza tym z tego co czytam zapalenie gruczołu krokowego jest bardzo trudne do wyleczenia, a mi zapisał antybiotyk który ma starczyć na tydzień i potem ma być podobno dobrze. Co robić,miał ktoś coś podobnego?

BASF 

Wysłany: Pon 11 Sie, 2008   

junak83 napisał/a:
Co robić?

Wróć do lekarza spowrotem. Wyjaśnij mu wszystko tak jak tu. Sprawa jest poważna i nie powinno się jej lekceważyć, choćby nawet, że chodzi tu o prostatę.

junak83 

Wysłany: Pon 11 Sie, 2008   

No byłem w piątek i tak samo jak tu powiedziałem. Może poczekać chociaż do piątku,kiedy to skończą mi się antybiotyki? Czekam na podpowiedzi wszystkich którzy mieli podobny problem

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu