redtube kam ? |
Autor | Wiadomość |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 redtube kam ? |
|
| czy wiecie o co chodzi z tymi kamerkami ? jest na prawo taki pasek i se wybieramy opcje np anal i sa dostepne osoby z kamerkami... za to sie placi czy jak ? na czym to polega ? | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 Re: redtube kam ? |
|
| tournament napisał/a: | czy wiecie o co chodzi z tymi kamerkami ? jest na prawo taki pasek i se wybieramy opcje np anal i sa dostepne osoby z kamerkami... za to sie placi czy jak ? na czym to polega ? |
Dla mnie cała twoja postać jest petardą
po 1. "sobie, a nie "se"
po 2. jeśli jesteś taki ciekawy to sam sprawdź i powiedz czy się płaci czy nie.
po 3. automatycznie jesteś przenoszony na jakąś tam stronę i musisz się bezpłatnie zarejestrować [chyba], a potem to nie wiem ... | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| to forum na prawde jest coraz bardziej debilne... niemoge napisac se bo zaraz jakas .... sie doczepi ? poprawiaj swoja matke szmate a nie mnie zjebie! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| No normalnie w swiecie rejestrujesz się na tej stronce i tyle, raczej jest to płatna usluga.
Kolego tournament, troche kultury, wypowiadasz sie publicznie, a nie przez PW, na normalnym forum juz dawno bys wyleciał za takie zachowanie. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| zola niejestem twoim kolegom h ! bede robil co chce
[ Dodano: Sro 06 Sie, 2008 ]
h= wiesz... ?
c
h
u
j
u | |
| |
 |
morg Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: wrocław | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| nie,nie wiemy wieśniaku.<aha,to chyba to czego ty nigdy nie miałeś>
Precz na pole,z czym do ludzi sie pchasz. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| tournament napisał/a: | zola niejestem twoim kolegom h ! bede robil co chce
h= wiesz... ?
c
h
u
j
u |
o jejku, człowieku wez się puknij w ten głupi dekiel, skoro jesteśmy na tym forum obaj zarejestrowani to jesteś moim raczej nie chcianym kolegą z forum. Trochę kultury, ale widze ze to jednak za dużo żeby wymagać od Ciebie.
Wiesz co to jest dobrze wychowany i kulturalny człowiek...jeśli nie wiesz to jest twoje przeciwieństwo.
Dobrze ze Ciebie niema u mnie na forum bo bym cie w 2 sekundy nauczył kultury. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
adanos 
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: USA | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| I gdzie jest interwencja moderatora. Won z "trolling-iem"!!!
Ja rozumiem że jest "wolność słowa", ale ta kłótnia nie robi sensu. Jeszcze te komentarze tego "awanturnika" oh... właśnie przez takich osób jak tournament te forum robi się naprawdę (i tu zacytuje tournamenta") "debilne". | _________________
Piszę poprawnie po polsku | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| Dobrze ze Ciebie niema u mnie na forum bo bym cie w 2 sekundy nauczył kultury.
zola najpierw naucz siebie , poxniej swoich debilnych rodzicow ;] | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| Żałosny jesteś w tych swoich szczeniackich odzywkach. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| ty też | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| Tylko do moich wypowiedzi nikt niema zadnych ale...a do Twoich wszyscy | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| tournament napisał/a: | poprawiaj swoja matke szmate a nie mnie zjebie! |
Mam ochotę cie tak ostro jebnąć w ten głupi mały siwy łeb, ale cóż będę udawał, że nic nie napisałeś wsiunie | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| "Mam ochotę cie tak ostro jebnąć w ten głupi mały siwy łeb"
Nie dosięgną byś pajacu.
idź poskarż się swojej patologicznej rodzinie... co,' ojciec bije, matka pije ? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| Ooo nie było bezmózga dwa dni i znowu zaczyna. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
|