pomóżcie |
Autor | Wiadomość |
zrozpaczony_1 [Usunięty] | Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 pomóżcie |
|
| Witam! Mam taki problem: Mam 19 lat i do tej pory jeszcze nie uprawiałem sexu(tylko sama masturbacja) ale nadszedł ten czas i wkońcu sie zaczęło, długa gra miłosna, było miło i przyjemnie i penis tez cały czas był sztywny, ale... no właśnie gdy juz miało dojsc do zblizenia i miałem zakładac gumkę to opadł i za cholerę nie chciał stanąć dlaczego?? jest coś ze mną nie tak?? Pomóżcie, może jakies tabletki powienienem brać??
[ Dodano: Wto 05 Sie, 2008 ]
i dodam jeszcze że juz nie stanął i nic nie wyszło z sexu | |
| |
 |
adanos 
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: USA | Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 |
|
| Pewnie za bardzo się zestresowałeś. Spokojnie podejdź do sprawy i wszytko będzie spoko. | |
| |
 |
zrozpaczony_1 [Usunięty] | Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 |
|
| No właśnie ale to tak trudno się nie stresować, macie jakieś rady jak uniknąć tego stresu?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adanos 
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: USA | Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 |
|
| Pomyśl o seksie jak o czymś przyjemnym (moment przecież właśnie z tym się wiąże czyż nie?). Poza tym "gumkę" trzeba zwinnie zakładać. Trochę wprawy i będzie spoko. Mam nadzieję, że nie zakładasz prezerwatywy tak długo jak ten gościu w tym filmiku: http://www.redtube.com/3249
Jeżeli tak to przykro mi... | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| No śmiech jest z tego typa, zużył chyba 5 opakowań ;D
A co do tematu, chillout przede wszystkim : ) fajna muzyczka, która Cię odpręży i może odrobinę alkoholu? Jakieś winko czy coś. | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| adanos, o ja pierdzielę! Co za kretyn Skąd masz ten filmik? Fajny | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
adanos 
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| adanos napisał/a: | norbercik to jest "polisz kicz". Nie czytałeś tytułu. Ja osobiście znalazłem to na www.redtube.com . |
ej no jakbym miał taki busz rżnąć też by moj penis sie bronil ;d;d | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| Może lubi taki busz
adanos, czytałem tytuł. Ale myślałem, że w inny sposób tam trafiłeś aniżeli poprzez przeszukiwanie redtube. Miałem nadzieję na stronkę z linkami do takich śmiesznych filmików | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
adanos 
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 |
|
| Ja go znalazłem w zakładce Funny, podczas któregoś buszowania po necie. | |
| |
 |
adanos 
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 |
|
| no i tak wyglada produkcja skośnookich na szeroka skale;p | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|