Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z erekcją!
Autor Wiadomość
mr. M 

Wysłany: Sro 30 Lip, 2008   Problem z erekcją!

Witam wszystkich użytkowników.
Mam problem który uważam za poważny, czytałem już trochę na ten temat, ale chciałbym indywidualnych odpowiedzi prosto do mnie.
Nie jestem w stanie napisać od kiedy bo nie pamiętam, zaczęły występować u mnie problemy z erekcją. Jest to dla mnie bardzo poważny problem, natury osobistej. Kiedyś gdy oglądałem jakiś film erotyczny nie miałem takich problemów jak teraz. Nie mogę osiągnąć pełnego wzwodu. Mój wzwód wygląda, że żołądź jest bardzo miękki, tak samo jak penis. Czasem jak jakimś cudem mój penis osiągnął wymarzony wzwód, to często zaraz przed wytryskiem stawał się miękki a po wytrysku od razu był "obwisły". Parę razy zdarzyło mi się, że było wszystko w porządku. Podczas samego wzwodu i podczas masturbacji. Nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. Czy coś jest ze mną nie tak? Mam 20 lat, od 6 lat palę papierosy, nie piję alkoholu w ogóle. Moje odżywianie też nie wygląda zaciekawie. Nie widać tego po moim zachowaniu, ale często się przejmuję i stresuję prawie wszystkim. Może być w tym przyczyna?
Czy może też jest to spowodowane jakimś uszczerbkiem na moim zdrowiu fizycznym?
Jeżeli ktoś chce wiedzieć coś więcej żeby mi pomóc to proszę pytać. Bo może nie napisałem wszystkiego co powinienem a nawet o tym nie wiem.
Bardzo proszę o pomoc. To dla mnie ważne! (w sumie tak jak dla każdego mężczyzny)
Pozdrawiam!

Zdarzało się też, że budząc się rano, miałem taki wzwód do jakiego nigdy nie mogłem dojść.

norbercik 

Wysłany: Czw 31 Lip, 2008   

mr. M, też mam 20 lat i ostatnio mam ten sam problem, już pytałem na forum, ale zbojkotowano mój temat i nikt nic nie napisał...

Nie palę, w miarę zdrowo się odżywiam a podczas seksu 'mięknę'...

Niby to przez stres, tak mówią lekarze, ale jakiś super nadzwyczajnych nie mam, tylko te co zwykle...

Czy jest ktoś kompetentny na forum by nam odpowiedzić co robić?

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

mr. M 

Wysłany: Czw 31 Lip, 2008   

Dzięki za zainteresowanie :)
Mam nadzieję, że ktoś się skusi, żeby indywidualnie napisać coś więcej niż to co jest ogólnie pisane.

penis.com.pl
orgasm contol
nonie 

Wysłany: Pią 01 Sie, 2008   

Może problemy z potencją?

Deedlit 

Wysłany: Sob 02 Sie, 2008   

szczerze powiem, ze mam dosc podobny problem, mam 21 lat i do niedawna wszystko bylo Ok, jednak jakis tydzieni temu wyjechalem na domek, poznalem tam dziewczyne, wszystko pieknie ladnie do momentu gdy wypilismy troche i poszlismy do lozka... rzecz normalna ze po uzyciu alkoholu facet nie jest do konca sprawny w tych sprawach, ale od tamtego czasu nie moge doprowadzic do pelnego wzwodu, jaki miewalem wczesniej... Probowalismy juz kilka razy sie kochac, ale moj penis nie chce stanac na powaznie :( zaczyna mnie to juz irytowac, poniewaz jak ja wygladam w jej oczach?

nie mialem ostatnio zadnych stresow, prowadze dosc zdrowy tryb zycia (trenuje, jem czasem malo, ale chyba zdrowo) nie pale, lubie wypic w towarzystwie...

coz pewno nikt nie odpowie na nasze problemy, ale pociesza mnei fakt, ze nie jestem sam z tym problemem... i z tego co zauwazylem laczy nas podobny wiek...

norbercik 

Kurde, w sumie to jesteśmy tymi 'po Czarnobylu' może nam się udziela :P

A tak na poważnie: może ktoś tu coś napisać w końcu? Zauważyłem, że ostatnio nikt tu dobrych rad nie udziela...

yetico 

Deedlit a podczas masturbacji wszystko ok ?

Hubertttus 

Wysłany: Nie 03 Sie, 2008   

Panowie za dużo masturbacji jesli rano po przebudzeniu masz piekny wzwód to tylko,przemęczenie i być może za częste wytryski jak na wasze możliwości.

norbercik 

Hubertttus, właśnie że odstawiłem masturbację... A podszas seksu i tak kicha...
:(

Hubertttus 

Bo spala was stres ,choć fizycznie dojrzali menszczyźni to jednak psychika karze zaczekać.Starasz się jak najlepiej wypaśc i nie wpaść i stres zżera.Jak trafiśz na partnerkę na której Ci mało zależy yjdzie samo z siebie najwyżej zawcześnie wystrzelisz :?

macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Pon 04 Sie, 2008   

mr M. radzę odstawić papierosy i przejść i zacząć się zdrowo odżywiać, jedz warzywa i urozmaicaj sobie nimi posiłki. Przestań się też stresować i przejmować, wiem że może łatwo mi to powiedzieć, ale podchodź do problemów z większym dystansem. Pamiętaj że problem leży też w głowie ; )

mr. M 

Wysłany: Wto 05 Sie, 2008   

Witam!
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem.
Właśnie jestem po masturbacji, trochę mi zeszło zanim osiągnąłem wzwód (choć nie do końca taki właściwy) ale już "zadowalający". Wyluzowałem się, o niczym (złym) nie myślałem.
Bardzo możliwe, że problem tkwi w głowie, ale muszę jeszcze udać się do urologa, tak dla świętego spokoju.

adanos 

Myślę, że jak byście odżywiali się zdrowo, czyli jedli kilka rodzai warzyw i owoców dziennie to wasza sprawność seksualna by wrosła. Np. arbuz zawiera składniki, które działają na naczynia krwionośne co sprawia, że wzrasta popęd seksualny. Więcej na ten temat na stronie : http://facet.interia.pl/f...sualnie,1139223

penis.com.pl
viamax
norbercik 

adanos, jestem żywieniowcem, wiem jak się mam odżywiać :)
pisałem, że w moim przypadku nie chodzi o dietę... :/

adanos 

norbercik napisał/a:
adanos, jestem żywieniowcem, wiem jak się mam odżywiać :)
pisałem, że w moim przypadku nie chodzi o dietę... :/

Okay norbercik. Rozumiem, odżywiasz się zdrowo, nie masz stresu, więc najwyraźniej natura słabo Cię obdarzyła. Nie widzę tutaj innego powodu.

Odpowiedz do tematu