| Male pytanie :P |
| Autor | Wiadomość |
dszczygiel Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 1 Skąd: Gdzieś tam ;d | Wysłany: Pią 01 Sie, 2008 Male pytanie :P |
|
| Witam all.
No więc mam takie pytanie: ostatnio z swoją dziewczyną zaczynamy się dotykać w miejsca intymne. Czy jeżeli babeczka ma jeszcze błonę dziewiczą a ja np. na palcu miałbym jakieś plemniki ( np. mogłyby się dostać jak sobie poprawiam ) i włożyłbym jej palec do wiecie czego to czy babeczka może zajść w ten sposób w ciążę ?? | |
| |
 |
dReAk Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 89 Skąd: z internetu | Wysłany: Pią 01 Sie, 2008 |
|
| A co ma błona dziewicza do zapłodnienia?
oczywiście prawdopodobieństwo jest ale znikome.
W każdym bądź razie.. czy to forum wygląda na test ciążowy? | _________________
Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 01 Sie, 2008 |
|
| | Teoretycznie tak, ale praktycznie szanse sa znikome, jesli od tamtej zabawy minelo ponad 72 godz to kup test i niech twoja partnerka go zrobi. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 Re: Male pytanie :P |
|
| | dszczygiel napisał/a: | Witam all.
No więc mam takie pytanie: ostatnio z swoją dziewczyną zaczynamy się dotykać w miejsca intymne. Czy jeżeli babeczka ma jeszcze błonę dziewiczą a ja np. na palcu miałbym jakieś plemniki ( np. mogłyby się dostać jak sobie poprawiam ) i włożyłbym jej palec do wiecie czego to czy babeczka może zajść w ten sposób w ciążę ?? |
Nie wiem do czego
Czy to tak trudno nazwać? Jak już tu jestem to zgodzę się z kolegami, że pewne prawdopodobieństwo istnieje. | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Spiker [Usunięty] | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| Będziesz miał dzieci dszczygiel będziesz tatusiem | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| Idiotyzm... masz prawdopodobieństwo 1 do 10000000000000000000000 i jeszcze trochę.
Musiałbyś na tym palcu trochę tego mieć i przebić błonę. | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| | nonie, błonę akurat przebijać nie trzeba, ale faktycznie szanse są znikome. | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 |
|
| | Oj nie powiedziałbym... Skoro nie przebije błony, to w jaki sposób może dojść do zapłodnienia? Trochę musi tego palca "wsadzić" głębiej... | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| | Błona to nie jest ściana nie do przebicia. W każdej błonie są otworki, jeden lub wiele małych. Przez nie mogą plemniki bez problemu przejść dalej. | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Trzynasty Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| | nonie napisał/a: | | Skoro nie przebije błony, to w jaki sposób może dojść do zapłodnienia? |
Np. w taki sam sposób i tą samą drogą którą z macicy poprzez pochwe uchodzi krew miesiączkowa. | |
| |
 |
| |