Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POTRZEBUJE PILNIE SZYBKIEJ PORADY!!!!
Autor Wiadomość
michael55555 

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008   POTRZEBUJE PILNIE SZYBKIEJ PORADY!!!!

Witam,
Dzisiaj doszedlem do fazy podniecenia w ktorej żołądź wyszedł z napletka i urósł do dosc duzych rozmiarow... lecz oczywiscie gdy juz podniecenie opadło zmalał... chcialem nasunac na niego napletek lecz sie nie da, naciągam go (napletek) na żołądź lecz nie moge zakryc go w calosci... i jeszcze jak sie podniece to juz w ogole zoladz wychodzi kompletnie z napletka... i jak mam wsunac napletek i sprawic aby moj penis wrocil do poczatkowego stanu?? sad.gif sad.gif sad.gif prosze o pomoc:( na dodatek przy ujsciu cewki moczowej mam oblozone czyms czerwonym co po dotknieciu niesamowicie boli ! prosze doradzcie cos:(

Traodfan 

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008   

Wiesz forum nie pomoże... wybierz się do lekarza... i popisz postów bo często jest tak że ktoś się rejestruje, odpowiedzą mu na problem i ma wszystko gdzieś... :(

michael55555 

Wysłany: Wto 29 Lip, 2008   

To od czego to forum jest?:( nie od tego zeby zaczerpnac porady na dany problem?:(

penis.com.pl
bathmate
macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Sro 30 Lip, 2008   

Może jest od tego, lecz nie odpowiadają tutaj lekarze, i nie zawsze ktoś z użytkowników wie w czym problem, dlatego najrozsądniej udać się do lekarza.

Hubertttus 

Wysłany: Sro 30 Lip, 2008   

michael55555 napisał/a:
To od czego to forum jest?:( nie od tego zeby zaczerpnac porady na dany problem?:(

Nie podajesz ani swego wieku,więc trochę ubogie te informacje.Samym zsunięciem i obnarzeniem sie żołędzi to bym sie wcale nie martwił ja tez od czasu jak dorosłem to napletek nie zachodzi całkiem na żołądź i nic mi nie przeszkadza jak żołądź jest odsłonięta.To zaczerwienienie może być efektem tego po raz pierwszy odsłonięcie(odklejenja się napletka) i za klika dni zblednie i przestanie być wrażliwa.Ale do lekarza aby zobaczył na żywo warto iść i wtedy Cię uspokoji lub ędzie interwęniował.

maciex23 

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008   

ja bym nie czekał tylko wybral sie od razu do urologa. moze bolec coraz bardziej. a jezeli masz juz 17 lub 18 lat albo wiecej to juz samo sie raczej nie poprawi.

Odpowiedz do tematu