Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Moja historia!
Autor Wiadomość
małyperes 

Wysłany: Sob 26 Lip, 2008   Moja historia!

Witam wszystkich serdecznie!

Mam 20 lat, jestem osobą niepełnosprawną i mam bardzo małego penisa (10,5cm- 11cm w wzwodzie).Jak wiadomo większość czasu siedzę na wózku i penis wtedy nie za bardzo ma jak rosnąć.Od czasu, gdy zacząłem interesować się płcią przeciwną tj. ok 13 roku życia, zawsze miałem kompleksy bo od tego czasu mój mały nie znacznie się powiększył.W wieku 16 lat miałem nawet jedną dziewczynę, ale gdy przyszło co do czegoś stchórzyłem mówiąc, że nie najlepiej się czuje.Tak się kochaliśmy i przez mój kompleks straciłem dziewczynę.Moja depresja się nasilała, miałem próby samobójcze.W końcu przeczytałem w necie o kremach i tym podobnych rzeczach.W tajemnicy przed starszymi zamawiałem te "specyfiki" i smarowałem penisa.Może to się wyda Wam śmieszne, ale rzadko chodziłem ( właściwie to jeździłem) na imprezy, bo cały czas ćwiczyłem członka.I wiecie co?Powiem wprost po rusku: гoвнo!Poskutkowało to tym że miałem chwilowe problemy z erekcją.Pod odstawieniu wszystko wróciło do normy.To było dwa lata temu.Załamałem się kompletnie, płakałem przez całe noce, pieniądze z rety wydawałem na narkotyki.Staczałem się na dno...
Październik zeszłego roku okazał się przełomem, zacząłem studia.Zainteresowała się mną dziewczyna, która miała ciężką padaczkę.Nie może pić alkoholu, kawy, redbulla, nie może podróżować samolotami, nie może chodzić do dyskotek bo światła, mgiełka itp. wszystko to wywołuje u niej natychmiast atak.Uświadomiłem sobie, że ja nie mam najgorzej, że nie duża wielkość penisa nie jest tragedią.Tragedię przeżywała Asia.Nie miała znajomych bo wszędzie bała się wyjść.Podobnie jak ja, ona także nigdy "tego nie robiła", choć z jest szczupłą blondynką, o anielskiej twarzy.Taka dziewczyna mogła by mieć każdego.Zaprzyjaźniliśmy się.Spędzaliśmy mnóstwo czasu.Po 2 miesiącach chodzenia, zapytałem czy została by moją dziewczyną.Jej odpowiedź brzmiała: "To ja od dwóch miesięcy staram się byś mnie o to zapytał a ty, dopiero teraz mnie się o to pytasz.Oczywiście!."Zaczęliśmy być parą, choć w myślach powtarzałem sobie, że jak się dowie czym dysponuje to mnie rzuci.I przyszedł 21 maja, rodzice wyjechali do Włoch w Dolomity.Tego wieczoru zaprosiłem dziewczynę, do oglądanie na moim nowym tv lcd finału LM.Jak wiadomo mecz był nudny, a wtedy było zimno.Aśka zaproponowała abyśmy położyli się pod kołderką.Nagle poczułem na pod swoją koszulą jej rękę i się na nią spojrzałem.Powiedziała mi, że to chyba ten dzień, gdy chce mieć ten pierwszy raz za sobą.Moje serce zaczęło szybciej bić.Nie wiedziałem co mam zrobić czy uciec czy powiedzieć prawdę.Wybrałem to drugie i powiedziałem:Słuchaj, kocham Cię bardzo, ale mam jeden problem, mam tylko 11cm do dyspozycji.Asia się uśmiechnęła i powiedziała, że nie jest ze mną, bo miała nadzieje że mam 25cm w gatkach, tylko dlatego, że mnie kocha.I stało się , przeżyłem swój pierwszy raz, a ona powiedziała mi, że żadne zabawki erotyczne nie dały jej tak wspaniałego orgazmu jak ja.Przegapiliśmy całą drugą połowę i dogrywkę, ale było warto.Obejrzeliśmy wspaniałe karne, choć nie tak wspaniałe jak to co przeżyliśmy.Z Asią jesteśmy cały czas, dla niej zrezygnowałem z picia alkoholu, chodzimy na spotkania z znajomymi.Tańczymy, ale w klubach bez efektów specjalnych :D .
Jesteśmy bardzo szczęśliwi.Narkotyków już nie biorę, i nie będę brał.Rodzice kupili mi mieszkanie i nie długo przeprowadzamy się do niego.Moja luba wyleczyła mnie całkowicie z kompleksu "małego".Planuje niedługo poprosić ją o rękę.Po co to napisałem?Ano dlatego, że wielu facetów, pełnosprawnych i niepełnosprawnych, jak widzi, że nie ma penisa a'la Rocco, panikuje.Ja mam penisa mniejszego od większości 15- latków!I piękne życie.Ten głupi kompleks kosztował mnie, pieniądze, depresję, i uzależnienie od narkotyków (krótkie bo krótkie, ale jednak).To po prostu nie ma sensu!Lekarz mówił, że tylko penisy poniżej 9cm w zwodzie jest sens powiększać.Bo miał paru pacjentów, którzy "ćwiczyli"czy pompowali.I jaki był tego skutek?Kilku z nich może tylko mówić o długości w zwisie bo uszkodzili nerwy.Denerwują mnie wpisy 15-latków typu "mam 14 cm czy to nie za mało?".Ludzie miejcie honor!Lepiej mały i twardy niż duży mięciutki.Prawie nie ma facetów, którzy, mają za małe.A jak mają to idą na kurację hormonalną i żyją normalnie.Nie piszcie mi, że macie za małe, bo co ja mam powiedzieć?Tak naprawdę teraz mam ważniejsze problemy, bo muszę znaleźć pracę, a wczoraj zginął mój kot.Radzę odstawić ćwiczenia i pompeczki i zaakceptować to co się ma.Jak nadal jesteście nie zadowoleni to idźcie do lekarza, nie róbcie nic na własną rękę!

norbercik 

Wysłany: Sob 26 Lip, 2008   

Gratuluję! Naprawdę miłość czyni cuda :)

A co do wielkości penisa, masz absolutną rację! Sami sobie wmawiamy jakieś głupie tabelki, sami się w kompleksy wpędzamy...

Bierzcie z małyperes przykład!

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

kapcius 

Nie chciało mi się wszystkiego przeczytać ale zgadzam się z tobą w pełni :mrgreen:

penis.com.pl
andropenis
Hubertttus 

Małyperes te 10-11 cm to poniżej srednjej ale (wczoraj cztałem ankięte to twój rozmiar ma kilkanaście procent facetów ),a ty na wózku to masz naprawdę super sprzęd.Cieszę się że trafiła Ci sie piękna miłośc.Piękny przykład.Chłopaki głowy do góry :roll:

małyperes 

Hubertttus napisał/a:
Małyperes te 10-11 cm to poniżej średniej ale (wczoraj czytałem ankietę to twój rozmiar ma kilkanaście procent facetów )

No taki rozmiar ma Eminem, Wojewódzki(dlatego kupił porsche, słyszałem, że wydłuża członka o całe 10cm i to natychmiast!), czy Sting.Z postaci historycznych małymi członkami dysponowali, Napoleon czy Hitler, ale ci to mieli dopiero kompleksy i musieli rozpętać piekło w Europie :D .Ja tam się cieszę, że mogę machać swoim małym i mam w nim czucie w 100%.Po urodzeniu miałem szczęście w nieszczęściu, że pan "doktor" uszkodził mi rdzeń tak że problemy z krążeniem i czuciem zaczynają się kilka cm poniżej jąder.
Serdecznie współczuje chłopakom po wypadkach samochodowych, czy po skoku "na główkę", bo w większości przypadków nie mają czucia w okolicach genitaliów.Medycyna nie jest jeszcze tak doskonała by dać im chociaż 50% z sprawności seksualnej z przed wypadku.Ja dziękuje teraz Bogu, że choć mam tylko te góra 11cm to mogę z nich korzystać.Szkoda, że zrozumiałem to tak późno.Ale zawsze lepiej późno niż wcale.

BASF 

małyperes napisał/a:
Hubertttus napisał/a:
Małyperes te 10-11 cm to poniżej średniej ale (wczoraj czytałem ankietę to twój rozmiar ma kilkanaście procent facetów )

No taki rozmiar ma Eminem, Wojewódzki(dlatego kupił porsche, słyszałem, że wydłuża członka o całe 10cm i to natychmiast!), czy Sting.Z postaci historycznych małymi członkami dysponowali, Napoleon czy Hitler, ale ci to mieli dopiero kompleksy i musieli rozpętać piekło w Europie :D .Ja tam się cieszę, że mogę machać swoim małym i mam w nim czucie w 100%.Po urodzeniu miałem szczęście w nieszczęściu, że pan "doktor" uszkodził mi rdzeń tak że problemy z krążeniem i czuciem zaczynają się kilka cm poniżej jąder.
Serdecznie współczuje chłopakom po wypadkach samochodowych, czy po skoku "na główkę", bo w większości przypadków nie mają czucia w okolicach genitaliów.Medycyna nie jest jeszcze tak doskonała by dać im chociaż 50% z sprawności seksualnej z przed wypadku.Ja dziękuje teraz Bogu, że choć mam tylko te góra 11cm to mogę z nich korzystać.Szkoda, że zrozumiałem to tak późno.Ale zawsze lepiej późno niż wcale.

Przerażające jest to co piszesz ale bardzo mądre i budujące :)

Traodfan 

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008   

.
.
.

BASF 

Traodfan napisał/a:
PS. W ogóle to nie powinien być na tym forum ale nie mogę już definitywnie odejść. Sorry, pewnie BASF liczył że pozbędzie się choć jednego dzieciaka co ?

Tak chłopczyku, tak. Nie ma nic bardziej wkurzającego na forum dla dorosłych jak idiotyczne pytania dzieciaków typu : "Dlaczego mi staje??"
I nie liczyłem, że się Ciebie pozbędę, bo nie jestem tu administratorem. Pochwal się rodzicom na jakiej stronie przebywasz. Pewnie dziennie czyścisz historię aby nie znaleźli. Ty nawet podstawówki nie masz skończonej !!!
I proszę Cię chłopczyku nie podżegaj ognia.

Traodfan 

.
.
.

norbercik 

BASF ma rację, nie powinno Cię tu być. Pierwszą wiedzę czerpie się od rodziców a nie z forum dla dorosłych gdzie niekiedy perwery odchodzą.

A jak masz jakieś faktycznie pytania i problemy, to znadziesz dużo ciekawsze strony jak choćby wikipedia.

To tyle n ten temat.

Traodfan 

jk'k'j'j

norbercik 

a na jakie pytanie konkretnie oczekujesz odpowiedzi?

Traodfan 

.
.
.

penis.com.pl
penilarge krem
norbercik 

Twoje życie... jeszcze Ci da w kość, dopiero się dowiadujesz jakie świat jest, tu wulgaryzm, dzieci nie czytajcie, pojebany.

Co do penisa, już kiedyś w innym temacie wyraziłem swoją opinię.

Jedno wiem, cieszy mnie fakt, że wszystko u małyperes dobrze się skończyło :)

Traodfan 

.
.
.

Odpowiedz do tematu