Zerowa aktywność fizyczna. |
Autor | Wiadomość |
Doopa Dołączył: 12 Cze 2008 Posty: 5 Skąd: Biba | Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 Zerowa aktywność fizyczna. |
|
| Czy jak się posiada siędzący tryb życia czyli 0 aktywności to czy proces dojrzewania spowalnia się ? | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 |
|
| moim zdaniem nie, choć w sumie w późniejszym dorosłym życiu zwiększona aktywność powoduje większą produkcję testosteronu, więc głowy nie daję | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 |
|
| Doopa, prawdziwa z ciebie d.... jasne, ze sie mniej rozwijasz. | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hasiox Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 7 Skąd: Lbn | Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 |
|
| mowisz to bo wiesz i masz dowody czy mowisz to o tak sobie ?? bo w sumie ja teraz malo sie ruszam i nie wiem wlasnie ;p | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 |
|
| niestety nie mogę poszukać odpowiedniej publikacji naukowej twierdzącej na TAK lub NIE, ale jak znajdę czas to poszukam.
Ale zawsze lekarza możesz zapytać | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 |
|
| Jeśli nawet nie spowalnia, to będzie miało złe konsekwencje w przyszłości, mięśniom potrzeba czasem dostać porządnego kopa, tak jak pies musi się wybiegać tak mięśnie trzeba ćwiczyć, i nie chodzi mi o to żeby być koksem czy coś w tym stylu, tylko sporty jak bieganie, rower, pływanie, gra w piłkę. Jak można mieć X lat i siedzieć w chacie? ( Mówię oczywiście o X w okresie dojrzewania ) | |
| |
 |
Traodfan Dołączył: 26 Lip 2008 Posty: 38 Skąd: Radom | Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 |
|
| dzięki macromiz, ja mam styl życia raczej siedzący przed kompem ale od teraz będę starał się wykonywać więcej ruchu . | _________________ Bla bla Bla Spam | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 |
|
| No to masakra.. ja ze swojego doświadczenia wiem że dziewczyny lubią wysportowanych mężczyzn, a jeśli na taką nie trafisz ( w co wątpię ) to sport Ci tylko na dobre wyjdzie. | |
| |
 |
hasiox Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 7 Skąd: Lbn | Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 |
|
| noo ja to teraz tez siedzialem w chacie ale mam juz ławeczke ... rolki .. rower naprawiony , hantelki .. jakos bedzie .. ale musze tez przytyc | |
| |
 |
Traodfan Dołączył: 26 Lip 2008 Posty: 38 Skąd: Radom | Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 |
|
| Mam hankle do ćwiczeń takie 2kg xD ^^ | _________________ Bla bla Bla Spam | |
| |
 |
|