Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pare pytań
Autor Wiadomość
hasiox 

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   Pare pytań

Witam jestem na tym forum nowy. Wiem iż jest ono od 18 lat lecz ja mam 16 i myśle ze to nie morze czekać.Niektóre kwestie mogą sie wydać dla was rzeczami oczywistymi ale dla mnie nie są i prosze uszanujcie to!

Po 1. Mam 16 lat , na mojej twarzy nie ma wcale zarostu, klacie również a tak zwanych łoniaków jest troszke przymało... na nogach jest troche lepiej a ręce są całe gołe. Mam 170 cm wzrostu i waże 46 kilo pomimo iż jem normalnie. Wciąż przechodze mutacje głosu. Czy to jest opóźnione dojrzewanie czy coś w tym stylu... jeżeli tak to czy jeżeli chce wstrzykiwać sobie testo ( bo tak pisało w jakimś temacie) to czy musze mieć zgode rodziców ?? Albo czy jest na to jakiś inny sposob.. ?
po 2 . W wieku 14 lat stwierdzono u mnie stulejke ale powiedziano mi iż mam sobie obciągać systematycznie skórke... w taki sposób z małym krwistym epizodem po jakimś czasie mi sie udało i cieszę się pełnia mojego penisa! Czy jezeli wyleczylem stulejke w taki sposób a nie przez zabieg to jakoś źle zrobiłem?
po 3. mam 13 cm w obwodzie( w najgrubszym miejscu) i 12 - 13 dlugosci choc zalezy jak sie podniece.. czy to dobrze czy zle ? czy moze powiekszyc ?? czy te cwiczenia z e booka sa niebezpieczne ??
po 4. jak mam wzwód to nie jest jak u innych ze jest pokazany cały żołądź i duzo dalej tylko skórka schodzi lekko poza żołądź a czasem nawet wchodzi na niego... czy to spowodowane jest lekkim garbem .. czy może żołądź jest za mały?? czy może źle sie onanizuje ??

Z Góry dziekuje za pomoc

Nuubik 

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

Moglbys usunac pytanie o dlugosc bo sie znowu zrobi dyskusja na 10 stron co kto jakiego ma :) Ja mam podobne wymiary i jakos wiekszych problemow mi nie sprawia w dzialaniu a w powiekszanie bym NIE WIERZYŁ

macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

To że nie masz zarostu nie znaczy żebyś sobie zapodawał testosteron.. stary! Szkoda organizmu. Fakt.. trochę mało ważysz jak na taki wzrost.. masz dość dużą niedowagę i to raczej o to bym się martwił aniżeli o zarost, mam kumpli w moim wieku co mają bardzo rzadkie owłosienie ( genetyka ) co do schodzenia skóry z napleta to się nie przejmuj : )
Niczego nie powiększaj, pałka rośnie do 21 roku życia więc nie marudź, z takim sprzętem spokojnie zaspokoisz dziewoje ; ) a więc pałka i uszy do góry.

penis.com.pl
masturbator
maniac 

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008   

Przy 170 cm wzrostu wazysz 46kg? jaja sobie robisz czy jak? Najlepiej co bym radzil, wzial sie za czytanie jak przytyc, rozne treningi sa pomagajace, dietka +gainer i ruch. Naprawde musisz byc chudy przy takiej wadze. Zamiast sie martwic penisem, martw sie sylwetka, bo na sylwetke patrza bardziej niz na penisa -.-

hasiox 

za to tez sie wzialem .... a jezeli chodzi o poprzednie pytania to dzieki za odp :D

macromiz
[Usunięty]

W wieku 16 lat nie brał bym się jeszcze za odżywki, tym bardziej przy takiej wadze..

hasiox 

odzywki nie ale wpierdzielanie bialka w roznej postaci owszem... to chyab nic zlego... ? poza tym czasem cos podniesc tez .. bo na silke to nie pojde bo sie wstydze ;x te wszystkei creatyny itd to dla mnie marnowanie zdrowia .. chyba ze bede bardzo zdesperowany to owszem...

macromiz
[Usunięty]

Białko tak.. czysta energia, ale nie wiem co masz do Kreatyny : ) ja np. biorę Kreatynę Puryvate jako że prowadzę aktywny tryb życia i w moim sporcie mi bardzo pomaga, jest w 100 % wydalana z organizmu i niczego nie zmienia w strukturze ciała/DNA czy czegokolwiek :P

hasiox 

a jakbym zazywal ta kreattyne to mam jakos biegac , pakowac :D ? czy cos ?? jest to jakos okreslone ?

maniac 

Wysłany: Sro 23 Lip, 2008   

Odzywka odzywka, gainer to jakby odzywka, bardziej zmienione posilki w proszek, tym mowiac weglowodany, wiec nie widze najmniejszego problemu zeby uzywal mass gainera, dzieki temu wypelni swoje braki w diecie, jezeli nie zje to zastapi gainerem nie prawda...

Kreatyna, to inaczej duzy sklad bialka, zaleznie jaka kreatyna, serwatkowa, mono itp itd.
Przeczytaj tutaj w "Inne" moj temat o kreatynie, dowiesz sie z tego napewno duzo.

hasiox 

no ok jakbym mial zamiar zazywac to skad wziasc takei gainery i czy to kosztowne ??

maniac 

Wszystko jest kosztowne, i z kazdego runku, poradze nie kupywac jakichs nie sprawdzonych firm typu "Dlabor" i te inne smieci. Szukaj bardziej "Pro lab", "Olimp" z tego typu. Ale pierwsza rzecz, musisz miec diete, bo po co ci gainer skoro nie masz diety...

Odpowiedz do tematu