Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czerwona plamka
Autor Wiadomość
bonzi 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008   Czerwona plamka

Witam.
Mam taki problem,ponad tydzień temu pojawiła mi się czerwona plamka pod skora dolanczam fotę http://img255.imageshack....imgp0655nj8.jpg (na pewno nie od stosunku płciowego, sugeruje, ze po dotknięciu penisem deski klozetowej z szkolnej ubikacji mogło to spowodowac, chodź niekoniecznie) Nie sfedzi , nie picze, nie czuje tego ,po porstu powstała taka plamka. Obecnie z własnego pomysłu od 4 dni smaruje kremem Clotrimazolum 1% dwa razy dziennie i nic nie pomaga.Proszę o Pomoc! Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

kapcius 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008   

1) STARY, WYDEPILUJ TEN BUSZ. NIE WIEDZIAŁEM, ŻE W XXI W. LUDZIE JESZCZE TAM COŚ TAKIEGO TRZYMAJĄ (BŁEECH)
2) Wydaje mi się, że przesadziłeś z trzymaniem trzonu przy waleniu ;]

ruski 

Wysłany: Nie 20 Lip, 2008   

Ja bym zaprzestał smarowania kremidłami od grzybów, tak na dwa, czy trzy dni, po prostu zapomij że to jest, nie dotykaj tego zostaw, powinno samoczynnie (samo z siebie) zniknąć.

penis.com.pl
penilarge krem
macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

Uuu.. aż mnie ciary przeszły, stary! Jak można się tak zapuścić :P dziewczynie nie przeszkadzają takie krzaczory? No ale do rzeczy.. Nie wygląda to groźnie, ale lekarzem nie jestem, udaj się do lekarza jak za tydzień nie zejdzie, i pamiętaj aby myć wacka!

bonzi 

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008   

hehe, nie, jej nic nie przeszkadza:P ale tak zrobie ,dla wlasnej satysfakcji sie ich pozbede;) wolalbym sie tej plamki pozbyc no ale jak nie zejdzie za tydzien to do kelarza trzeba bedzie sie wybrac:)...apropo...myje go codziennie,hehe:P Dzieki za pomoc:) Pozdrawiam:)

macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008   

Ogolony zupełnie inaczej się prezentuje ; )
Z plamką będzie dobrze, nic się nie martw.

Odpowiedz do tematu