Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Brak polucji
Autor Wiadomość
Moonrise 

Wysłany: Wto 29 Sty, 2008   Brak polucji

Witajcie! mam 22 lata i jeszcze nigdy niemiałem polucji nocnej. czy wiecie co to moze oznaczać i co powinienem z tym zrobić?

M-H 

Wysłany: Wto 29 Sty, 2008   

Polucji nie przechodzi kazdy facet, a jej brak nie oznacza choroby. Wiec nie masz sie co martwic.

Hubertttus 

Wysłany: Sro 30 Sty, 2008   Re: Brak polucji

Moonrise napisał/a:
Witajcie! mam 22 lata i jeszcze nigdy niemiałem polucji nocnej. czy wiecie co to moze oznaczać i co powinienem z tym zrobić?

Az w to nie wierzę :shock: Chyba że bardzo cżęsto walisz gruchę :P

penis.com.pl
viamax
jordan23 

Wysłany: Czw 31 Sty, 2008   

witam, ja z polucja spotkalem sie kilka razy.Zazwyczaj mam erotyczne sny i porpostu czasami nie obudze sie w dobrym momencie no i poszlo. Uwazacei ze to cos zlego ? czy raczej nei ma sie czym marwtic

krysik

jordan23 nie no raczej nie ma sie czym martwić. Kto się martwi niech przeczyta.
Kod:
http://portalwiedzy.onet.pl/56820,,,,zmazy_nocne,haslo.html

Hubertttus 

jordan23 napisał/a:
witam, ja z polucja spotkalem sie kilka razy.Zazwyczaj mam erotyczne sny i porpostu czasami nie obudze sie w dobrym momencie no i poszlo. Uwazacei ze to cos zlego ? czy raczej nei ma sie czym marwtic

Oczywiście nie ma się czym martwić w młodzieńczym wieku a czasami i późnjej takie rzeczysię zdarzają,to świadczy że jesteś zdrowym i dojrzałym męszczyzną :) Nawet regularnie uprawjający seks mają polucje od czasu do czasu.

wankboy 

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008   

Polucje najczęściej powoduje wypełniony pęcherz przy jednoczesnej obecności kału w odbycie. Pęcherzyki nasienne i prostata znajdują się wówczas pomiędzy. Pełen pęcherz wywiera nacisk na oba narządy wywołując podniecenie. A że w łóżku ciepło, miło a i sen jest zdeterminowany czynnikami fizjologicznymi zaczyna nam się śnić coś miłego lub czasami hardcorowego :P i plum w majtole :P

Zróbcie eksperyment. Powstrzymajcie się od wytrysku kilka dni i pijcie przed snem szklankę wody. Jest duże prawdopodobieństwo, ze wstaniecie w nocy sikać, ale takie samo, że będziecie mieć erotyczny sen. A do polucji już niedaleko :)

maciex23 

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008   

no chyba ze sie czesto wali konia.. wtedy polucji nie ma. polucje to naturalny sposób organizmu na rozladowanie napiecia i pozbycie sie nadmiaru nasienia, jezeli ktos regularnie uprawia sex albo sie onanizuje to pewnie polucji miec nie bedzie...

wankboy 

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008   

Naturalne zachowanie organizmu to reabsorbcja nasienia. Polucja wywołana jest czynnikami zewnętrznymi i wewnętrznymi: pełen pęcherz, ciepło łóżka, najczęściej slipy lub piżama, erotyczny sen, zmiana pozycji podczas snu. Sperma zawiera zbyt wiele substancji odżywczych, aby organizm mógł sobie pozwolić na jej marnotrawienie. Po prostu ją wchłania.

Odpowiedz do tematu