Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zimne Jądra ... .?
Autor Wiadomość
marekkk 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008   Zimne Jądra ... .?

Witam.

Jakiś czas temu zauważyłem a raczej poczułem że moje jądra są dość zimne. Cos jak wyjęte warzywo z lodówki czy coś ;)

Słyszałem że jądra mają niższą temperaturę od reszty ciała ale czy aż tak ...?

Co o tym sądzicie ;D

pozdrawiam. :!:

Spiker
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008   

ja mam zawsze ciepły nigdy nie mam chłodnego lub zimnego ja mam po prostu normalny.A jeżeli masz naprawde zimny to widocznie masz inny organizm i krew.Ale nie zaszkodzi spytać się doktora o to.

norbercik 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008   Re: Zimne Jądra ... .?

marekkk napisał/a:
Witam.

Jakiś czas temu zauważyłem a raczej poczułem że moje jądra są dość zimne. Cos jak wyjęte warzywo z lodówki czy coś ;)

Słyszałem że jądra mają niższą temperaturę od reszty ciała ale czy aż tak ...?

Co o tym sądzicie ;D

pozdrawiam. :!:

jądra muszą mieć niższą temperaturę, gdyż taka jak reszty organizmu nie jest zbyt dobra do wzrostu i produkcji plemników.
Co do porównania do chłodziarki (bo to jest chłodziarka a nie lodówka - taka mała uwaga inżyniera) to jeżeli faktycznie aż tak są zimne, to możesz mieć problemy z krążeniem, choć muszę przyznać, że niekiedy po powrocie z biegania lub rolek też zdarza mi się takie mieć a jest ze mną wszystko OK.

penis.com.pl
penilarge krem
dReAk 

temperatura w mosznie jest chyba tylko 2-3 stopnie mniejsza niż w jamie brzusznej, ale nie powinno to być tak odczuwalne. Kłopoty z krążeniem chyba zazwyczaj objawiają się zimnymi stopami, dłońmi ale o mosznie jeszcze nie słyszałem. Być może sie mylę to niech ktoś mnie poprawi :)

Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy.

norbercik 

dReAk, moja znajoma poszła do lekarza, bo wiecznie jej policzek drżał z zimna i się okazało że ma kłopoty z krążeniem, więc moszna też może tak działąć :P w końcu krew tam płynie :P

ale najlepiej iść do lekarza, ja nim nie jestem ani 99.9% tego forum, więc to tylko nasze dywagacje...

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

dReAk 

norbercik napisał/a:
dReAk, moja znajoma poszła do lekarza, bo wiecznie jej policzek drżał z zimna i się okazało że ma kłopoty z krążeniem, więc moszna też może tak działąć :P w końcu krew tam płynie :P

ale najlepiej iść do lekarza, ja nim nie jestem ani 99.9% tego forum, więc to tylko nasze dywagacje...

A to nie wiedziałem. :) No cóż, lekarzem nie jestem :p

Odpowiedz do tematu