Pytanko |
Autor | Wiadomość |
krepel1234 Wiek: 35 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 Pytanko |
|
| Pytanko mam.
Jak mozna sciagnonc napletek bez wzwodu z żołądzia to jest to stulejka? mam tu na myśli ściaganie w celu mycia.... a gdy jest w zwodzie żołądz jest zakryta ale nie sprawia to w niczym problemu, od oddawania moczu po orgazm nie czuje sie zadnych bólów itp ? | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 |
|
| Boze! stulejka to przerost napletka, jesli mozesz go sciagac w czasie wzwodu czlonka i w stanie spoczynku bez zadnych przeszkod to nie masz zadnej stulejki!! | |
| |
 |
krepel1234 Wiek: 35 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 |
|
| podczas wzdodu nie potrafie sciagnonc. a gdy nie jest w stanie wzwodu moge... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 |
|
| moze to byc stulejka albo przeros wedzidelka..tak czy owak idz chlopie do chirurga! im szybciej tym lepiej! zabieg zaden a efekt i komfort na cale zycie! | |
| |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |
|
| tak, będziemy wyrokowac na podstawie kilku słów, masz telefon, zrób fotke, uploaduj anonimowo na imageshack i się dowiesz wszystkiego...powiemy Ci nie tylko czy masz stulejke, ale nawet doradzimy pozycje wygodne do kształtu penisa, a niektorzy nawet Ci powróżą, a bardziej serio to wiedz, że członka nawet w 1000 słów nie opiszesz... zdjecie ulatwia sprawe, bo moze to albo błahostka a może coś być powaznego, | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
|