Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     naderwane wedzidelko
Autor Wiadomość
bart123 

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008   naderwane wedzidelko

witam, podczas stosunku z moją dziewczyną uszkodziłem sobie wędzidełko. Przerwalo sie na 1 cm. Bylo duze krwawnienie, i musialem pojechac z tym do szpitala =/
Tak zalozyli mi szef, i powiedzieli ze po tygodniu sam odpadnie. Czy po tym tygodniu bede mogl juz bezpiecznie uruchomic swojego penisa, i czy z czasem calosc sie zagoi, czy bede mial taki odrost z polowy wedzidelka?

BASF 

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008   

Cytat:
Czy po tym tygodniu bede mogl juz bezpiecznie uruchomic swojego penisa, i czy z czasem calosc sie zagoi, czy bede mial taki odrost z polowy wedzidelka?

Szkoda, że nie zapytałeś lekarza o to. No ale cóż i tak bywa. Nigdy nie miałem takej przypadłości ale po odpadnięciu szewka i tak dałbym sobie z sexem spokój na tydzień może i dłużej. Wiadomo, że zszyte miejsce jest osłabione i nie chciałbyś dopuścić do kolejnego pęknięcia, nieprawdaż.
Co do odrostu jest wielce prawdopodbne, że zostanie, no to blizna jakby nie było ale z pewnością się zmniejszy :)
Powodzenia :)

Odpowiedz do tematu