Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     To co poniżej i powyżej...
Autor Wiadomość
Hmhmhm 

Wysłany: Sro 02 Lip, 2008   To co poniżej i powyżej...

Na początku grudnia kończę 17 lat... nie wiem jakim cudem, ale do tego czasu nie pozbyłem się stulejki :/ Wiem, że lepiej późno, niż później, ale czy nie jest to już dość późno. Czy czekają mnie różnego rodzaju komplikacje? :( :( :( Mam na myśli zabieg usunięcia stulejki.

Hubertttus 

Wysłany: Czw 03 Lip, 2008   

Komplikacje żadne zabiecg zrobiony w 15,czy 17-18 roku życja to to samo ,tyle tylko że bez stulejki lepiej jest dbać o chigienę ,nie ma okazji do uwjęźnięcja napletka gdybys go ściągną przed wzwodem ,a później nastąpił zwód,(co mogłoby sprawić ból).A gdyby przydażył Ci sie kontakt z dziewczyna mogło by to całkowicje uniemożliwić penetracje co spaliło by cie na początku swego młodego doświadczenia sexualnego.Ciśnie się na usta pytanie gdzie byli dotychczas Twoji rodzice,że nigdy na ten temat nie chcieli z tobą rozmawiać a nawet podejrzeć czy ich syn ma wszystko w porządku.Trudniej jest chłopakowi 17-18 lat iść do lekarza a nie jeżeli ma on 10-12 lat .Moja rada mająć 17 lat możesz jść sam do lekarza .Nie wstydź się.

reserved1 

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008   

Ja mam problem , jak patrze od góry na mojego penisa to idzie do żołędzia jakaś żyła,

A jak obciagnę to mam połączoną trochce skure z zołedziem
Pomocy Prosze o odpowiedz.!

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu