| Stulejka | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | En1gma   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 30 Cze, 2008   Stulejka |   
 |                                              | 
 |                                              | Mam takie pytanie... bo nie wiem czy w moim przypadku potrzebny jest zabieg, otóż mogę normalnie zdjać napletek przy wzwodzie i bez wzwodu, ale wędzidełko mam i w sumie nie przeszkadza mi nawet przy stosunku..., to moje pytanie czy to wędzidełko trzeba poddać zabiegowi? Ten zabieg coś kosztuje tak wogóle, bo czyttałem ze nie kosztuje, a gdzie nie gdzie pisze że ludzie płacą po 200-300 zł |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 |   
 |                                              | Jeśli wszystko "działa" to po co chcesz usuwać wędzidełko??? |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | En1gma   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 |   
 |                                              | No właśnie pytam... bo nie wiem czy to wędzidełko trzeba usuwać czy nie?... czy to później nie prowadzi do innych schorzeń itp... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                              | Wędzidełko ma kazdy facet. Nacina się je wtedy gdu hamuje ono całkowite zsunięcie napletka z żołędzi. Jeśli u Ciebie jest wszystko OK to od tego momentu zapominasz o całej sprawie
   Powodzenia
   |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | reserved1   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |   
 |                                              | Ja mam problem , jak patrze od góry na mojego penisa to idzie do żołędzia jakaś żyła, 
 A jak obciagnę to mam połączoną trochce skure z zołedziem
 Pomocy Prosze o odpowiedz.!
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | piotrek151111   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 |   
 |                                              | ja też tak miałem ale zle zrobiłem ze pociągnołem i zerwałem to połączenie też niewiem co zrobić prosze o pomoc |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |