Zwiększenie objętości spermy podczas wytrysku |
Autor | Wiadomość |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 Zwiększenie objętości spermy podczas wytrysku |
|
| przy regularnym uprawianiu seksu (codziennie) zauważyłem, że mam coraz mniejsze wytryski. Czy są jakieś sposoby na wspomaganie wytwarzania spermy w organiźmie? | |
| |
 |
mateuszeq [Usunięty] | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| tak, przestań na jakiś czas. Chcesz być za przeproszeniem krową? Wszystko ma jakieś granice koleś | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| No tak. Najprostsza odpowiedz-przestań. Lubię się kochać, chce tego też moja partnerka. Ale czasem mi głupio, gdy wystrzelę tylko kilkoma kroplami | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Pią 01 Lut, 2008 |
|
| Hm...Co prawda nie mam problemu z nasieniem ale twoj post pipipi mnie zaciekawil, poniewaz nie slyszalem o tej metodzie. Wiesz to moze z doswiadczenia czy gdzies to przeczytales? Jak czesto masowac ta okolice i ile czasu? | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Czw 21 Lut, 2008 |
|
| heh no a robisz to przez odbyt bo słyszałem o tym żeby przy masturbacji wkładać palec i masować prostate robiłem tak ale jakoś nie widziałem efektów | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| Jak dla mnie wsadzanie palcow do mojego odbytu brzmi hardcorowo. Nigdy tego nie probowalem. Na sama mysl tylek mnie boli . Raczej nie pojde na takie cos z laska, poniewaz nie widze w tym nic przyjemnego po za bolem. | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| bardzo chętnie:D a co do fotek to co ci sie tak spodobało ?? jak co to pisz na pw | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| a jaka nazwa tego leku ? z ciekawosci pytam | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| hmhmhmhm ;f w sumie mi to nie potrzebne bo i tak obficie leci : ]
pytalem z ciekawosci: P | |
| |
 |
marcin1 Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 |
|
| Mam pytanie planujemy dziecko,czy można mieć stosunek codzień i czy plemniki nie są przez to osłabione? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 |
|
| marcin1 napisał/a: | Mam pytanie planujemy dziecko,czy można mieć stosunek codzień i czy plemniki nie są przez to osłabione? |
Im częstsze ejakulacje tym plemniki są żywsze i silniejsze. Nie ma też sytuacji, że w czasie wytrysku "pozbędziesz" się wszystkich plemników. Zdrowe jądra produkują nasienie non-stop. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|