Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem- opada w prezerwatywie
Autor Wiadomość
johny15 

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008   problem- opada w prezerwatywie

Witam. Jestem oczywiscie chlopakiem mam 21 lat i zdecydowalem sie z moja dziewczyna na wspolzycie. Wczoraj byl nasz pierwszy raz. Problem w tym ze gdy uprawiamy seks oralny moj penis stoi, jest twardy etc. wszystko tak jak nalezy. Jednak gdy przychodzi moment zakladania prezerwatywy nie mijaja dwie minuty a on w niej opada i nie wiem co jest grane. Fakt ze bylem po dwoch lampkach wina i nie wiem czy mialo to jakis wplyw. Wkazdym badz razie prosz eo jakies rady. Moja Luba mowila mi ze to stres i poddenerwowanie itd. Postanowilismy wiec ze sprobujemy Jutro. Mam nadzieje ze sie uda. Prosze o jakies rady

BASF 

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008   

johny15 napisał/a:
Moja Luba mowila mi ze to stres i poddenerwowanie itd.

No i miała rację. Spokojnie i bez pośpiechu. Wyjdzie Wam na bank :)
Powodzenia życzę :)

johny15 

mam nadzieje ze wyjdzie, tak bardzo ja Kocham i moze to wynikac ze stresu zwiazanego wlasnie z tym. Nie dziekuje:P;)

penis.com.pl
bathmate
M-H 

No alkohol mogl tez byc przyczyna. Ja czesto go uzywam w malych ilosciach oczywiscie do znieczulenia sie bo mam niestety klopoty z szybkim dochodzeniem.

johny15 

Wysłany: Pon 30 Cze, 2008   

oczywiscie wszystko bylo jak nalezy, moj wacek zachowywal sie jak nalezy a tu w gumie sie miekki po chwili zrobil. ale wydaje mi sie ze przyczyna mogla tez byc prezerwatywa poniewaz ona jak by sie zaplatala w napletek. mam nadzieje ze wiecie o co chodzi to durex arouser byl. Aha a czy napletek powinien w zwodzie odkrywac calego zoladzia? poniewaz u mnie jest tak ze jakby jest pod samym zoladziem albo nieraz troszke nawet na nim i musze sobie reka pomagac zeby zalozyc prezerwatywe, naciagnac go jak by. i tez mam nadzieje ze w tej kwestii tez wiecie o co chodzi. I nie ma mowy o jakim kolwiek braku podniety itp, poniewaz wystarczy jedno jej spojrzenie badz jakas odzywka dotyczaca sexu i wariuje heh. fakt faktem byl niby ten pierwszy raz, ale mysle jednak ze udam sie do urologa moz eon mi jakies tabletki da albo cus. ???

maciex23 

Wysłany: Sro 02 Lip, 2008   

wizyta u urologa na pewno nie zaszkodzi. zbada sprzęt i bedziesz wiedział ze wszytko w porzadku.
co do problemów z gumką to moim zdaniem nie powinienes sie przejmowac- jestes mlodym facetem, a problemy podczas pierwszego razu sa normalne.
nawet jezeli jestes mocno podniecony, to zeby zalozyc gume trzea przerwac pieszczoty, do tego stres, obawa przed ciaza, i chec zeby jak najszybiej zaczac penetracje, miec orgazm.
poza tym kontakt z guma ogranicza doznania i czlonek mieknie.
z czasem sie przyzwyczaisz i nie bedzie Ci to przeszkadzac.
co do napletka to kiedy nakładasz gumke napletek powinien byc maksymalnie sciagniety i główa w pelni odsłonieta.powodzenia

Odpowiedz do tematu