Jedem mięsień większy od drugiego (pytanie dla koksujących) | Autor | Wiadomość | sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Pią 20 Cze, 2008 |
|
| kapcius napisał/a: | okej no ja robię tylko pompki w zasadzie i hantelkiem ćwiczę (tylko nie w pozycji siedzącej tylko stojącej, ale to chyba bardzo obciąża kręgosłup? ale jakoś na siedząco mi niewygodnie ) no i ćwiczenia rozciągające oczywiscie przed. |
cwiczen rozciagajacych nie musisz wystarczy diobrze sie rozgrzac, rob pompki na krzeslach, w roznych rozstawach rąk, dokup drążek rozporowy (ok.30 zł), hantelkami cwicz duzo i dobrze jedz i rosnij a hantelkami nie obiazysz zbytnio kregoslupa no chyba ze jakims powarzniejszym ciezarem | | | |  | kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 |
|
| mam 4 kg bodajże;P | _________________ szukam sponspora | | | |  | maniac Wiek: 36 Dołączył: 16 Maj 2008 Posty: 53 Skąd: Birmingham | Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 |
|
| Kapcius jezeli trenujesz w domu biceps, moze zacznij tez sobie tricka robic, dokup sobie laweczke i troszke sie przyloz do tego. Takie byly moje pierwsze kroki z kulturystyka. Pierw pompeczki, potem hantle, potem lawka i gryf, potem reszte dokupowalem i zdecydowalem sie isc na silke.
Sendor czytalem bardzo duzo o hst, i zaczynam sie nie pokoic, przy splicie prawie po kazdym treningu na next day czuje sie jakbym nie zyl, miesnie bolaly i o to chodzilo to mi dawalo motywacje na dalsze trneingi, a z hst w pierwszych 15stkach zero, nic zakwasow. Teraz od poniedzialku wchodze w 10tki i moze wtedy mnie cos ruszy, jezeli nie to poprostu skocze spowrotem na split.
[ Dodano: Nie 22 Cze, 2008 ]
Ahh sorki, nie pomyslalem, jezeli robisz pompki to, to dziala na triceps jak i na klatke dobrze, jak sendor powiedzial rob pompki w roznych pozycjach, bardzo szeroko recje, wasko itp itd. Poczytaj troszeczke na temat tego albo zapewne sam wiesz. | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|