Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jedem mięsień większy od drugiego (pytanie dla koksujących)
Autor Wiadomość
sendor 

Wysłany: Pią 20 Cze, 2008   

kapcius napisał/a:
okej no ja robię tylko pompki w zasadzie i hantelkiem ćwiczę (tylko nie w pozycji siedzącej tylko stojącej, ale to chyba bardzo obciąża kręgosłup? ale jakoś na siedząco mi niewygodnie ) no i ćwiczenia rozciągające oczywiscie przed.

cwiczen rozciagajacych nie musisz wystarczy diobrze sie rozgrzac, rob pompki na krzeslach, w roznych rozstawach rąk, dokup drążek rozporowy (ok.30 zł), hantelkami cwicz duzo i dobrze jedz i rosnij ;) a hantelkami nie obiazysz zbytnio kregoslupa no chyba ze jakims powarzniejszym ciezarem ;)

kapcius 

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008   

mam 4 kg bodajże;P

maniac 

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008   

Kapcius jezeli trenujesz w domu biceps, moze zacznij tez sobie tricka robic, dokup sobie laweczke i troszke sie przyloz do tego. Takie byly moje pierwsze kroki z kulturystyka. Pierw pompeczki, potem hantle, potem lawka i gryf, potem reszte dokupowalem i zdecydowalem sie isc na silke.

Sendor czytalem bardzo duzo o hst, i zaczynam sie nie pokoic, przy splicie prawie po kazdym treningu na next day czuje sie jakbym nie zyl, miesnie bolaly i o to chodzilo to mi dawalo motywacje na dalsze trneingi, a z hst w pierwszych 15stkach zero, nic zakwasow. Teraz od poniedzialku wchodze w 10tki i moze wtedy mnie cos ruszy, jezeli nie to poprostu skocze spowrotem na split.

[ Dodano: Nie 22 Cze, 2008 ]
Ahh sorki, nie pomyslalem, jezeli robisz pompki to, to dziala na triceps jak i na klatke dobrze, jak sendor powiedzial rob pompki w roznych pozycjach, bardzo szeroko recje, wasko itp itd. Poczytaj troszeczke na temat tego albo zapewne sam wiesz. :)

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu