torbiel |
Autor | Wiadomość |
darby1 Wiek: 35 Dołączył: 17 Cze 2008 Posty: 3 Skąd: pomorze | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 torbiel |
|
| witam mam na penisie torbiela,po wizyie u urologa stwierdził on że to nic szkodliwego i moge go pzebijać igłą.jak mam go przebic? co o tym sądzicie? | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |
|
| darby1 napisał/a: | witam mam na penisie torbiela,po wizyie u urologa stwierdził on że to nic szkodliwego i moge go pzebijać igłą.jak mam go przebic? co o tym sądzicie? |
yyyy?? niby ze sam masz przebic torbiela?? stary powiem ci tak ja bym popierdo*il tego urologa i sam za cos takiego bym sie za chiny nie wzial. ale jezeli jednak bedziesz chcial sam to zrobic to sie zaopatrz w igle (bez tego ani rusz ) rekawiczki lateksowe (chiryurgiczne) spirytus i wate, miejsce przecierasz spirytem naciagasz skore dwoma pacami wokol tego czegos delikatnie naklowasz i tyle
(ale zeby nie bylo to jest czysta teoria jak to moim zdaniem powinno wygladac ja bym sie za to nie zabral za nic w swiecie, takze za ewentualne szkody nie odpowaidam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 |
|
| sendor napisał/a: | darby1 napisał/a: | witam mam na penisie torbiela,po wizyie u urologa stwierdził on że to nic szkodliwego i moge go pzebijać igłą.jak mam go przebic? co o tym sądzicie? |
(ja bym sie za to nie zabral za nic w swiecie, takze za ewentualne szkody nie odpowaidam |
Oczywiście sendor nic nie powinno się przebijać igłą. Zagadzam się. I na bank żaden lekarz nie powiedział mu żeby sam sobie to przekłuł. Jesli już miałby taki fakt mieć miejsce to wykonałby on to w gabinecie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 |
|
| Udaj się z tym do lekarza/specjalisty... nie ruszaj tego. | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 |
|
| BASF napisał/a: | Oczywiście sendor nic nie powinno się przebijać igłą. Zagadzam się. I na bank żaden lekarz nie powiedział mu żeby sam sobie to przekłuł. Jesli już miałby taki fakt mieć miejsce to wykonałby on to w gabinecie. |
no stary ja to wiem i ty to wiesz, ale jak sie spodziewam zadne namowy nic tu nie pomoga i sam to przebije wiec wole mu powiedziec jak to zrobic w "miare" bezpiecznie. natomiast tak jak mowie nie doradzam tego absolutnie bo to totalna glupota wg mnie i odpowiedzialnosci za skutki zabiegu domowym sposobem nie biore na siebie | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 |
|
| sendor napisał/a: | no stary ja to wiem i ty to wiesz, ale jak sie spodziewam zadne namowy nic tu nie pomoga i sam to przebije wiec wole mu powiedziec jak to zrobic w "miare" bezpiecznie. natomiast tak jak mowie nie doradzam tego absolutnie bo to totalna glupota wg mnie i odpowiedzialnosci za skutki zabiegu domowym sposobem nie biore na siebie |
No i po raz kolejny się zgadzam z Tobą. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Pią 20 Cze, 2008 |
|
| BASF napisał/a: | No i po raz kolejny się zgadzam z Tobą. |
<browar> | |
| |
 |
|