Skrzywiony w gore |
Autor | Wiadomość |
bobinho71 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 5 Skąd: Rio | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 Skrzywiony w gore |
|
| Czesc wiec mam taki problem moj penis stoi do gory z jakies 3 cm od brzucha i nie moge go wygiac do dołu bo nie moge jest tak jak by na sprezynie i nie wiem co robic przez to nie moge sie kochac z moja dziewczyna | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
| ta, 3 cm to chyba masz -.- Kiedy wszystkie 12letnie dzieci przestaną nękać tu ludzi? =,=' Penis to nie manekin, żebyś go wyginał do tyłu i przodu -,- | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
bobinho71 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 5 Skąd: Rio | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
| mam 17 lat i jakis problem???? myslisz ze kur kim jestes chce sie dowiedziec czy mozna cos z tym zrobic | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
| bobinho71 napisał/a: | myslisz ze kur kim |
Noo "kurkim" nie jestem, Ty natomiast jesteś bezczelnym gnojem, który zawyża swój wiek (ew. masz niedorozwój ). Utnij sobie penisa, nie bedziesz miał problemów xd Weź sie lepiej za matme, a nie seks ci w głowie, matura już za 2 lata a ty zamiast ją zdawać bedziesz dziecko niańczył :p | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sro 11 Cze, 2008 |
|
| bobinho71 napisał/a: | Czesc wiec mam taki problem moj penis stoi do gory z jakies 3 cm od brzucha i nie moge go wygiac do dołu bo nie moge jest tak jak by na sprezynie i nie wiem co robic przez to nie moge sie kochac z moja dziewczyna |
wrzuc fotke bo z opisu troche ciezko sie domyslic o co ci chodzi | |
| |
 |
bobinho71 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 5 Skąd: Rio | |
| |
 |
Przem2 Wiek: 36 Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 17 Skąd: Z bocianowa | Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 |
|
| Czemu nei mozesz sie przez to kochać? Zacznij chodzić w obcisłych gaciach z penem do dołu, może to pomoże | |
| |
 |
bobinho71 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 5 Skąd: Rio | Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 |
|
| Bo jak jej chce włozyc to ja zajebiscie boli i mowi ze zaczepiam o cos na gorze jak sie kochamy oralnie to tez jest zle bo nie moze go całkiem odgiac;/ | |
| |
 |
maniac Wiek: 36 Dołączył: 16 Maj 2008 Posty: 53 Skąd: Birmingham | Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 |
|
| Myślalem że mój byl "Nie do ruchania" moim jeszcze wsadze i przyjemność będę mial, ale ty to już kaplica. Co może kobietę zaczepiać "Na górze" wyslów się, albo ona myśli że zaczepia a tak naprawde nie dajesz jej orgazmu swoim dziwakiem xP | |
| |
 |
bobinho71 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 5 Skąd: Rio | Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 |
|
| wogole nie moge jej włozyc moze z 4 cm włoze i dalej nic
[ Dodano: Pon 16 Cze, 2008 ]
jutro ide z tym do lekarza i moze tam sie czegos dowiem | |
| |
 |
maniac Wiek: 36 Dołączył: 16 Maj 2008 Posty: 53 Skąd: Birmingham | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |
|
| To znaczy jak wlozysz to co masz za problem? Moze ona ma ciasna a nie ty masz problem z swoim malym. Lekarz powie ci to samo co ci mowia wszscy inni. Ze sa cwiczenia ktore po kilku dnia gowno daja, w twoim przypadku jezeli chcesz zeby miec prostego to operacja tak mi sie wydaje. | |
| |
 |
|