Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krostki na żołędziu
Autor Wiadomość
arek80 

Wysłany: Pią 13 Cze, 2008   Krostki na żołędziu

Od jakiegoś czasu mam krostki na żołędziu. Są bardziej widoczne przy wzwodzie. Są malutkie czerwone i jest ich dużo ale nie swędzą. Nie wiem co to może być.
zdjęcie 1
zdjęcie 2

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Luk28 

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008   

ja mam ten sam problem, smarowałem miesiąc 2 razy dziennie clotrimazolum, ale nic nie pomogło. Czy ktoś wie co to dokładnie jest?

miserere 

Wysłany: Pią 27 Cze, 2008   

ja mam taki sam problem!!
bylem u 4 wenerologow i kazdy powiedzial, ze nie mam sie czym przejmowac- a wez sie tutaj nie przjmuj skoro to wyglada nieciekawie. w necie wyczytalem na jakiejs stronie amerykanskiej, ze po leczeniu np grzybicy ( pimafucort'em) moze dochodzic do zmian polekowych na żołędzi-> powstaja drobne bruzdy, błona śluzowa staje się pomarszczona i może wyglądać tak jak na zdjeciach powyżej.
jest też taka możliwość, że są to grudki perliste (ku mojemu zdziwieniu) wenerolog mi powiedział, że mogą znajdować się one na całej powierzchni żołędzi a nie tylko na koronie czy w rowku zażołędziowym i że mogą się powiekszać nawet do 3-4mm. a leczenia sie nie stosuje, bo leku na to nie ma.
slyszal ktos z Was o grudkach perlistych w innym miejscu zoledzi niż korona??

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu