Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     KryptoGej
Autor Wiadomość
zola 

Wysłany: Czw 12 Cze, 2008   

kapcius napisał/a:
zola A takie filozoficzne pytanie trochę, myślisz/chcesz tak do końca życia? :>

Wiesz, jestem z nim teraz jestem bardzo szcześliwy, nie jest to związek na całe zycie, tylko poprostu na najbliższe pare lat, jestem jeszcze bardzo młody i chcę kozystać z tej młodości a nie juz pieluszki, to dopiero za minimum 5 lat

Pozdrawiam

kocurek 

Wysłany: Sob 14 Cze, 2008   

kapcius napisał/a:
zola A takie filozoficzne pytanie trochę, myślisz/chcesz tak do końca życia? :>

tak tzn jak? że jednego dnia chce faceta a drugiego kobietę? czy ogólnie, że będzie odczuwał pociąg do obu płci?

sprawa jest prosta - znajdzie tą konkretna osobę i to już będzie mało istotne czy podoba się mu inny facet, czy inna kobieta - będzie z tamta osobą.

zola 

kocurek, jemu chodziło o to czy chcę być z nim przez całe życie.

Pozdrawiam

penis.com.pl
bathmate
kocurek 

hehe, teraz widzę. części postów nie miałem :P

ruski 

Wysłany: Nie 20 Lip, 2008   

Wiecie ja jestem złym kryptogejem, cholernie dobrze się maskuję, do Liceum nikt o mnie nic nie wiedział, później i obecnie tylko dwie osoby, jedna to kumpel z klasy z liceum - sam z nim rozmawiałem, a druga to taki fany chłopak tez z liceum, mial nie tyle radar co chrapke;P

Ale powiem wam, ze te ruchy i wysokii glos i znanie sie na modzie, jakos mnie ominely kompletnie, mam niski glos, nie lubie sie golic, ubieram sie ciagle w ta samo, pale, pije, przeklinam, no i mam jakies takie dobre kontakty z dziewczynami, leca na mnie, a nic nie wiedza...

KryptoGej to normalny chlopak/mesczyzna - dobry kamuflaz poprostu i zyje dniem...

zola 

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

Popieram Cie w 100% mam tak samo, mnie tez jakos nie dotyczy ta strona wizualna, choc lubie dbac o swoj wyglad i w to co sie ubieram,ale wszystko ma swoje granice.

Pozdrawiam

Hariko 

hmmm..troche to dziwne tak zyc i kamuflowac sie..ciekawe jak dlugo??? przeciez to jedna wielka frustracja!!!

zola 

Czy ja sie z tym ukrywam...nie sadze, moi rodzice wiedza ze mam partnera i to akceptuja,pozatym mieszkamy razem,a jesli chodzi o glos czy jak to mowi moj partner kocie ruchy nigdy ich jakos nie mialem.

Pozdrawiam

love69 

Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008   

jak rozpoznajecie geja?

zola 

Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008   

love69 napisał/a:
jak rozpoznajecie geja?

heh, trudne pytanie, to się wie :)

Pozdrawiam

Daniel(YRTH) 

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008   

love69 napisał/a:
jak rozpoznajecie geja?

jeśli chodzi o homoseksualnych mężczyzn to są to zwykle dobrze wyglądające osoby, niekoniecznie modnie ubrane, ale wiedzące jak wyglądać by być atrakcyjnym i nie odstraszać ludzi (niekoniecznie na co dzień), poza tym mają bardzo dobry kontakt z płcią przeciwną,
geje to zwykli ludzie, pracują w różnych zawodach, w tych czasach trudno poznać kto jest kim i nie ma żadnych specjalnych sposobów by taką osobę rozpoznać w przypadkowo mijanym na ulicy człowieku człowieku, czy koledze z pracy, chociaż zdarzają się pewne sytuacje dzięki którym można to odkryć

znalazłem na YT pewien realityshow pod wiele mówiącą nazwą "Gay, Straight, or Taken?"
obejrzyjcie wszystkie epizody (w sumie 8 po 3 części każdy), bardzo dobrze ukazują one zróżnicowanie pomiędzy, ogólnie, mężczyznami
http://www.youtube.com/watch?v=GW2e-r20fp8 (to tylko 1 część z 1 epizodu dalej sobie poradzicie sami) :)

zola 

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008   

Daniel(YRTH) napisał/a:
love69 napisał/a:
jak rozpoznajecie geja?

jeśli chodzi o homoseksualnych mężczyzn to są to zwykle dobrze wyglądające osoby, niekoniecznie modnie ubrane, ale wiedzące jak wyglądać by być atrakcyjnym i nie odstraszać ludzi (niekoniecznie na co dzień), poza tym mają bardzo dobry kontakt z płcią przeciwną,
geje to zwykli ludzie, pracują w różnych zawodach, w tych czasach trudno poznać kto jest kim i nie ma żadnych specjalnych sposobów by taką osobę rozpoznać w przypadkowo mijanym na ulicy człowieku człowieku, czy koledze z pracy, chociaż zdarzają się pewne sytuacje dzięki którym można to odkryć

Bardzo fajnie powiedziane

Pozdrawiam

matteusz 

Wysłany: Wto 14 Paź, 2008   

a co z bi :lol:

penis.com.pl
bathmate
zola 

Wysłany: Sro 15 Paź, 2008   

matteusz napisał/a:
a co z bi :lol:

prawie tak samo :)